Pendik Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca beş ayrı noktada kurulan çadırlarda, uzayan masalarda her gün 6 bin 500 kişiye iftar yemeği ikram ediliyor. İkram edilen bu yemekler Güllübağlar AKOM’da bulunan belediye aşevinde hazırlanıyor. Sabahın erken saatlerinde hazırlanmaya başlanan yemeklerin yapılması, paketlenmesi ve dağıtılmasında toplam 65 personel görev alıyor. Uzman aşçılar tarafından ve belirlenen günlük menüye göre son derece modern ve hijyenik mutfakta hazırlanan yemekler, daha sonra paketleme servisinde ikrama hazır hale getiriliyor. Kolilere konulan yemekler çadırlara doğru yola çıkıyor. Yemekler ise iftarda afiyetle yenmek için sofralardaki yerini alıyor.








































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.