• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

10 yılda yapılamazları yaptık

10 yılda yapılamazları yaptık
Saat 11.00 de de AK-PARTİ Pendik İlçe Merkezinde Bayramlaşma programı yapıldı.

AK-PARTİ İlçe Merkezinde Bayramlaşma

Bayramlaşma merasimine AK-PARTİ İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ile Mihrimah Belma Satır, AK-PARTİ İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, AK-PARTİ Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, Pendik Belediye Başkanı SALİH Kenan Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

10 Yılda Yapılamazları Yaptık

İlçe Başkanı Turgay Kılıç yaptığı konuşmada; ‘’Huzur içinde nice ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı Allah daim eylesin. Yapılamaz denilen pek çok meseleyi AK-PARTİ 10-11 senede bitirdi. Sizlerle beraber yürüyoruz. Biz 2023’ü planlarken muhalefet üç günü planlayamıyor. Çeteler çökertildi. İnşaallah bu ülkede bir daha darbe olmayacaktır. İftarlarda, gönül sofralarında birlikte olduk. Allah muhabbetimizi, birliğimizi daim etsin’’ dedi.

AK-PARTİ İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin de yaptığı konuşmada; ‘’Bereketli bir ramazanı birlikte geçirdik. Çanakkale’de şehitlerin manevi huzurunda iftarlar verdik. İlçelerimizde yoğun iftar programları-gönül sofraları düzenledik. Ramazan yoğun geçti. Aynı tempo ile 2015 yılına kadar çalışacağız. Gereken başarıyı sağlayacağız. Bu duygularla hepinizin bayramını tebrik ederim’’ dedi.

                        Bayramı Bayram Gibi Yaşayalım

Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin ‘’Ramazanı ramazan gibi yaşadık. Yoğun bir tempo ile geçirdik. Şehrimizde ramazanı iyi idrak edecek muazzam programlar yaptık. Bayramı da bayram gibi yaşamalıyız. Apartman-kapı komşularımızı ziyaret etmemiz lazım’’ diyen Şahin konuşmasını şöyle tamamladı; ‘’AK-PARTİ’nin başarısını gölgelemek için bir takım komplolar olacaktır. Siz güçlü oldukça bu tür tezgahlar etkisiz kalacaktır. Bizim birlik ve beraberliğimizle bu tezgahlar bertaraf olacaktır’’ dedi.


AK-PARTİ İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya ile Mihrimah Belma Satır da kısa birer selamlama konuşmaları yaptılar.

 

Allah Birlik ve Beraberliğimizi Bozmasın

Erol Kaya ‘’Birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz bir ramazanın ardından bayrama kavuştuk. C. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin’’ diyerek başladığı konuşmasına gezi olaylarına değinerek devam etti. Kaya; ‘’Mayıs ayı sonu-Haziran başlarında gezi olaylarını yaşadık. Bu ülkede ülkemizin ekonomisine kasteden güçlerin birlikteliğini gördük. Şimdi tekrar geleceklermiş! Temel’e idam sehpasına giderken sormuşlar; son bir söyleyeceğin var mı? Temel cevaben ‘bu bana ders olsun’ demiş. Teşkilat olarak birbirimizi sevelim-sayalım. Birbirimizi yüceltelim. Fitne-fücura fırsat vermeyelim. Seçime giderken birbirimizi güçlendiren bir yapıda gidelim. Allah birlikteliğimizi bozmasın’’ dedi.

Pendik Bana Yaradı

Belma Satır da ‘’Ramazan Bayramını tebrik ederek’’ başladığı konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Ben Pendik sorumlusuyum. İlk defa belediye bizden olan bir ilçede görev yapıyorum. Buradaki farkı, birlik ve beraberliği gördüm. Diğer ilçelere de sizlerin desteğini bekliyorum. Pendik sorumlusu olarak göreve başladıktan sonra AK-PARTİ Grup Başkan Vekili oldum. Pendik bana yaradı. Biz büyük bir aileyiz. Nasıl olsa iktidarız, rehavetine kapılmadan tevazu ile aynı terbiye ile devam edeceğiz. Bereketli bir ramazan geçirdik. Bunun hem manevi, hem de siyasi karşılığını göreceğiz. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah’a emanet olunuz’’ dedi.















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113