• BIST 10643.58
  • Altın 2499.929
  • Dolar 32.215
  • Euro 34.8806
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Yıldız, berberlerin sorunlarını dinledi

Yıldız, berberlerin sorunlarını dinledi
Ak Parti Kartal İlce Başkanlığı ilçedeki kuaför esnafını kahvaltıda ağırladı

Kuaförlerle  iki ayrı program

Her iki programda da Kartal'da bulunan kuaför esnafıyla bir araya gelinerek hem Kartal hemde sektörün sorunları konuşuldu.

Toplantıya Ak Parti Kartal ilce başkanı Av. Temurhan Yıldız ile birlikte Kartal Belediye  Meclis Üyesi Hayrettin Yeşilyurt, İlce yönetim kurulu üyesi Zafer Gümüş, Zekeriya Duranoğlu ve kuaförler esnafı hazır bulundu.

Kahvaltıdan sonra misafirlere selamlama konuşması yapan ilce başkanı Av.Temurhan Yıldız, berber ve kuaför esnafıyla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Av.Yıldız, "Biz çok isterdik daha geniş zamanlarda ve daha önceleri bu toplantıları gerçekleştirelim. Ama ülkemizde siyasi konjektürün çok yoğun olması ve siyasette zamanın kısıtlı olması nedeni ile ancak bu gün bir araya gelebildik. Ak Partimiz hiç şüphesiz iktidara geldiğinden bu güne kadar memleketimizin en köklü meselelerini çözmek için elini hatta gövdesini taşın altına koyarak siyasi tarihimizde görülmemiş bir çalışma sergilemiş ve on bir  yılda kronikleşmiş ve çözümü imkansız olan bir çok meseleyi çözmüş ve  tarihe geçecek icraatları gerçekleştirmiştir. AK Parti ülkesine ve milletine hizmeti dert edinmiş bir siyasi harekettir.  Kartal'da da dört yıl içinde yine en köklü sorunları gerek Büyükşehir belediyemizle, gerek merkezi hükümetimizin yatırımlarıyla önemli ölçüde çözüme kavuşturduk. Cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımlarını Kartal'a taşıyarak Kartal'ın sorunlarını çözmede ve Kartal'ı daha yaşanabilir bir kent haline getirebilmek için gayret ettik. Kartal'da esnaf kesiminin de ciddi sorunları vardır. Bu sorunların hepsinin farkındayız. Bu noktada yerel yönetimlere önemli görevler düşmektedir. Elbirliğiyle Kartal'ı cazibe merkezi haline dönüştürmeliyiz. Esnafımızın işlerine katkı sunacak faaliyetler, yatırımlar yapmalıyız."dedi.

 


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113