• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Yeşilyurt İHO'ya görkemli tanıtım

Yeşilyurt İHO'ya görkemli tanıtım
Pendik İsmail Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu tanıtım programı 21 ocak Çarşamba günü okul konferans salonunda yapıldı.

Yeşilyurt Okulu’ nun  tanıtımı yapıldı

İsmail Yeşilyurt İmam Hatip ortaokulu 9 eylül 2014’te eğitim öğretime başladı. Dönem sonu kapanış programı ile okul tanıtım programı birleştirilerek gerçekleşen etkinliğe Fatih Mahallesine okulu kazandıran  hayır sever iş adamı İsmail Yeşilyurt’ta katıldı. Dönem başı eğitime başlayan imam hatip ortaokulu öğrencilerinin dönem sonu performanslarının görmek için programa velilerin ilgisi de yoğun oldu.

Programın açış konuşmasını okul müdürü Mehmet Ali Keçeci yaptı. Keçeci konuşmasında, "Henüz yeni bir eğitim yuvası olmamıza rağmen kısa süre içinde önemli başarılar elde ettik ve büyük mesafe aldık. Bu okuldan yetişen öğrenciler, gelecekte öğretmen, doktor, hakim, savcı, milletvekili, bakan, başbakan ve hatta cumhurbaşkanı olacaklarına inancım tamdır. Bu bilinç ve aşkla eğitim öğretime devam etmekteyiz. Böylesi bir okulda görev yapmaktan ve yönetmekten öylesi mutluyum ki okul bahçesine girdiğim zaman kendimi cennet bahçesine girmiş gibi hissediyorum." ifadesinde bulundu.

Aynı zamanda Fatih Mahallesi Muhtarı da olan  hayırsever  İş Adamı İsmail Yeşilyurt'ta konuşmasında, "Bugün burada siz öğrenci ve velilerin mutluluğunu gözlerinden okuyorum. Ne kadar doğru bir iş yaptığımın kanıtıdır bu. Şahsımı mahallenize ikinci kez muhtar olarak seçtiniz. Sizin bu güveninize layık olmaya çalışıyorum. Allah bana ömür verdiği sürece mahallemdeki eğitim yuvalarına, camilere ve Kur'an kurslarına katkı sunmaya devam edeceğim." dedi.

Öğrencilerin Kuran-ı kerim okumasıyla başlayan program çeşitli etkinlik ve okul müdürünün İş Adamı İsmail Yeşilyurt’a verdiği plaketle devam etti. Okul yararına düzenlenen kermese ise ilgi  büyük oldu.

Haber: YAŞAR ŞİMŞEK

















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113