• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 10 °C

Ya büyümeye devam yada eski Türkiye

Ya büyümeye devam yada eski Türkiye
AK Parti Tuzla İlçe Teşkilatının ev sahipliği yaptığı ?sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya gelme programlarının bu haftaki konukları erkek ve kadın kuaförleri oldu.

AK Tuzla kuaförlerle buluştu

Tuzla Ayyıldız Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa Tuzla'da faaliyet gösteren kadın ve erkek berberlerinin ilgisi yoğun oldu.

İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak,Türkiye'nin geldiği noktayı herkesin iyi okuması ve geriye gidecek yanlış davranışlardan herkesin kaçınması gerektiğini söyledi. Demirci, ülkenin üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek, "Bu seçim bizim ve gelecek nesillerin oylanmasıdır. Ya geri gideceğiz ya da büyümeye istikrara evet diyeceğiz. AK Parti'yi bu seçimde güçlü kılmamız halinde ülkemiz çok daha ileri yürüyecek. Aksi halde diğer tüm partiler birleşti ve eski günlerin hayalini kurmaktalar, bunlara müsaade etmemeliyiz." dedi.

Pendik Erkek veKadın Berberler Odası Başkanı Sadık Türker'de konuşmasında, " Tuzla'da yapmış olduğumuz faaliyetlerde çok önemli mesafeler katettik. Bunda en büyük pay, Tuzla Belediyesi ve siyasilerden çok destek gördük. Kuaförlerin menfaati için çalışıyoruz, eminim ki  sizlerde yapılanları görmektesiniz.Oda Başkanı olarak ülkemizin gidişatından oldukça memnunum."dedi.

 

Kadıköy'de ikamet ettiğini belirten AK Parti Birinci Bölge Milletvekili Adayı Ayşe Kartal, "Tuzla çok şanslı CHP’li belediyenin yönettiği bir ilçede oturmaktayım ve buraya gelince farkı çok net görmekteyim. Gerçekten çok şanslı bir ilçede yaşıyorsunuz. Çünkü AK Partili bir belediye yönetimindesiniz. Ben gelirken Kadiköy'den bazı bayan arkadaşları getirdim ve bu çalışmaları yerinde görsünler istedim. Özellikle gönül elleri çarşısının yaptıklarına hepimiz hayran kaldık. CHPliler bunları hayal dahi edemez." dedi. 









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113