• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Vizesiz Seyahat Önerileri...

Vizesiz Seyahat Önerileri...
Turizm sektörünün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, yurt içi tatillerine ek olarak tarih, kültür ve doğa gezilerine meraklı tatilseverlere, vize ya da pasaporta gerek duymadan seyahat edebilecekleri alternatifler sunuyor.

Tatil fırsatlarını yurt dışı turları ile değerlendirmek isteyenlerdenseniz, vizesiz turlar ile hem yeni yerler keşfetmeye hem de tatilin tadını doyasıya çıkarmaya hazır olun.

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, vize ya da pasaporta gerek duymadan seyahat etmek isteyen misafirlerine, Türkiye’deki tatil rotalarına alternatif olarak Balkanlardan Ukrayna’ya, Fas’tan Maldivler’e, birbirinden eşsiz tatil önerileri sunuyor.

5-023.jpg

Her sene binlerce turiste yeni yerler görme, farkı deneyimler yaşama fırsatı sunan vizesiz turlar, vize işlemleri ile vakit kaybetmek istemeyen seyahat tutkunları için biçilmiş kaftan. Vizesiz turlar hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/vizesiz-turlar linkini ziyaret edebilirsiniz.

2-101.jpg

Balkanlardan, Fas’a…

Tatilsepeti’nin sunduğu alternatifler arasında, ilk olarak Balkan turu yer alıyor. Sırbistan, Saraybosna, Ukrayna, Karadağ, Makedonya ve Kosova ile Balkan turu yaparak Balkanlara özgü lezzetleri tadabilir, Osmanlı mirası yapıları görebilirsiniz. 

Egzotik görünümüyle, unutulmaz anılara ev sahipliği yapan Fas da, vizesiz gidilebilecek rotalar arasında yer alıyor. Dünyanın en güzel kumsallarına sahip Maldivler, mavi ve yeşilin birbiriyle harmanlandığı en güzel noktalarından Phuket, muhteşem koyları, tarih kokan sokakları ve alternatif eğlence imkanlarıyla pek çok turistin gözdesi Kıbrıs da vizesiz gidilebilecek seyahat rotaları arasında sıralanıyor.

3-057.jpg

Ukrayna’da kültür gezisi

Vizesiz seyahat edilebilecek bir diğer alternatif ise, Ukrayna turları. The High Castle Park, St. George's Katedrali, Boim Chapel ve Potocki Sarayı ile Ukrayna’nın en çok ziyaret edilen noktalarından Ukrayna’nın kültür başkenti Lviv’de, kültür şehrinin tadını çıkarabilirsiniz. Bir diğer turistik şehir olan Kharkiv, Ukrayna'nın ikinci en büyük şehri olarak birçok bilim enstitüsü, kütüphane ve tiyatroya ev sahipliği yapıyor. Tam olarak bir öğrenci şehri olan Kharkiv, Kharkiv Sanat Müzesi, Holocaust Müzesi, Maksim Gorki Parkı, Shevchenko Parkı, Teleferik Yolu ile Ukrayna'nın en çok gezilen yerleri arasında yer alıyor. 

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, yaz döneminde de misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

4-040.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113