• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

Vatansızlığın ne olduğunu iyi bilirim

Vatansızlığın ne olduğunu iyi bilirim
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı düzenlediği bir yemekle Şehit Gazi Dul ve Yetim ailelerin inyakınlarıyla biraraya geldi.

15 mayıs  Cuma  günü Gülistan Sofrasında  düzenlenen yemekte konuşan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Şehitlik ve gazilik mertebesinin önemine dikkat çekerek,  "Göçmen bir ailenin çocuğu olarak dedelerim sürgün edilimiş, vatansız bırakılmış, büyük acılar çekmiş bir aile ferdi olarak gazi ve şehitlerimizin değerini çok iyi bilmekteyim.  Ülkemizin bugünlere gelmesinde en büyük pay siz lere aittir. Canınız pahasına savunduğunuz bu vatan olmasaydı kim bilir bugün burada hangi medeniyet , hangi millet varolacaktı.  Bu vatan size minnettardır , bizler de her zaman sizlerin yanınızdayız."  ifadesinde bulundu.

Türkiye’de huzurun, birliğin, beraberliğin olduğuna işaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma'da konuşmasında “ Bu ülkede huzur, bütünlük ve birlik vardır. Eşiniz, çocuğunuz ve yakınınız bu ülke toprakları için bedeller ödedi. Bizler bunun bilincindeyiz, son on yılda Şehit, Dul, Yetim, Gazi ailesi ve yakınlarına önemli hizmetler sunmaktayız sunmaya da devam edeceğiz.  Çünkü bu vatana düşman postalı bastırmayarak bizlerin bugün burada huzur içinde yaşamasını sağladınız sizler için ne yapsak azdır." dedi.

İstanbul Anadolu Yakası  Muharip Gaziler Derneği Başkanı  Sefa Altunparlar yaptığı konuşmada, "Gazilere Pendik Belediyesinin yapmış olduğu katkı ve yaklaşım diğer belediyelerle mukayese edilemeyecek derecede fazladır. Milletvekili Sayın İsmet Uçma ve ilçe başkanı Rüstem Kabil’in nezdinde Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’e çok teşekkür ederiz. "dedi.

 

Merkezi Pendik’te bulunan Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Oktay Kaya ise gazileri unutmayan ve gaziler ile şehit ailelerini biraraya getiren AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil’e teşekkür etti. Kaya,” Bu anlamlı günde bizleri yine yalnız bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Milli ve manevi duygular içerisinde şehitliğin ve gaziliğin anlamını herkese anlatmalıyız. “ dedi.

Haber:Yaşar Şimşek






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113