• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Tuzla'nın değeri 5'e katladı

Tuzla'nın değeri 5'e katladı
Son beş yılda yapılan yatırımlarla Tuzla, İstanbul'un en gözde ilçelerinden olma yolunda büyük aşama kaydetti.

Tuzla'da hükümet, büyükşehir ve Tuzla Belediyesi'nin yatırımları ilçeye büyük değer kattı. Özellikle son beş yılda gerçekleştirilen projeler, ilçenin çehresini her alanda değiştirdiği gibi ikamet için en çok tercih edilen yer olmasını sağladı.

Eğitim ve turizm kenti olma yolunda büyük adımlar atılan ilçede, halen 10 üniversite faaliyet gösteriyor. Tuzla marina, Havaray ve Tuzla Kule projesinin hayata geçmesiyle, iç ve dış turizmde ilçeye büyük bir akın başlayacak.

Yaşanılır bir kent olma yolunda ilçeyi bir bütün olarak değerlendirdiklerini ve her alana farklı yatırımlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, son beş yılda ilçenin değerinin 5 kattan fazla arttığını söyledi.

İstanbul'un en çok yatırım yapan ilçe belediyesi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve yaşattıklarına vurgu yapan Dr.Yazıcı, "Rabbime şükürler olsun, halkımıza vaad edipte yerine getirmediğimiz hiç bir şey yok. Verdiğimiz sözleri ilk 3 yılda gerçekleştirdik. Sağlık, eğitim, yol, kültür merkezi, semt konakları, sosyal tesisler, kamu hizmet binaları, nikah salonu, parklar, yeşil alanlar, dini tesisler ve turizm yatırımları olmak üzere ilçemize önemli bir değer kattık. Bazılarının hayal edemeyeceği projeleri gerçekleştirdik. Bu yatırımlar Tuzlamıza önemli ölçüde değer kattı. Bu yatırımların sonucunda vatandaşlarımızın gayrımenkulleri büyük ölçüde pirim yaptı. Tuzla merkezden, Akfırat Mahallemize kadar her alanda belediyemizin eserlerini görebilmek mümkün."dedi.

Tuzlalıların her şeylin en iyisine layık olduğunun da altını çizen Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, " Tuzlalı hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için fedakarlık anlamında her şeyi yapıyoruz. Yeri geliyor yorgunluğumuzu, açlığımızı ve uykusuzluğumuzu unutuyor, onların mutluluğu için çabalıyoruz. Gerek şahsım, gerekse ekip arkadaşlarımın tek arzusu Tuzlalı'nın mutluluğudur. En büyük mutluluk ise onların duasını alabilmektir."dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Tuzla'yı karış karış, ev ev dolaşan başkan Yazıcı, vatandaşın büyük teveccühüne mazhar oluyor. Gittiği her yerde büyük bir sevgi gösterisiyle karşılaşan belediye başkanı, "İnsanlarımızın gözündeki bu mutluluk, yorgunluğumuzu alıyor, sıkıntılarımızı unutturuyor. Allahn nasiup ederse önümüzdeki 5 yılda çok daha güzel projelerimiz olacak."












  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113