• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Tuzla'da Kutlu Doğum coşkusu

Tuzla'da Kutlu Doğum coşkusu
Her nisan ayında Hz. Muhammed (s.a.v) dünyayı şereflendirmesi vesilesi ile yapılan peygamberimizi anma ve anlama etkinlikleri çerçevesinde Tuzla Yıldız Ali Hasoğlu İmam Hatip Ortaokulu coşkulu bir program gerçekleştirdi.

TUZLA YILDIZ ALİ HASOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULUNDA

KUTLU DOĞUM COŞKUSU

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı Şehrazat Salonunda yapılan program öğrencilerin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Okul müdürü Beşir TORUK  tarafından yapılan selamlama  konuşmasının ardından İlahiyatçı Sedat KOTAN  “Peygamberimiz ve Birlikte Yaşama Ahlakı” üzerine bir konuşma yaptı. Etkinlik kapsamında sinevizyon gösterileri, ‘’Hz. Ömerin Gözyaşları’’ isimli tiyatro, natı şerif dinletisi ve okul korosu öğrenciler tarafından sahnelendi.

Okul  bağışçısı hayırsever iş adamı   Ali Hasoğlu ve eşi Yıldız Hasoğlu, okulun kalkınmasında büyük emeği olan Tuzla Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Kent Gönüllüleri Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Şimşek,  Okul Aile Birliği ve okul mütevelli heyetine bu günün anısına Tuzla Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan ONAT tarafından plaket takdim edildi.

    Program sonunda okul genelinde düzenlenen “Kur’an-ı Kerim Okuma, Ezan Okuma Hz. Peygambere Mektup, Naat-ı Şerif Okuma, Hadis Ezberleme ve Siyer” yarışmalarında derece alan öğrenciler ödüllendirildi.

Ayrıca İstanbul Güreş turnuvasında kendi kilolarında İstanbul birincisi olan Burak KILIÇ’a , İstanbul Üçüncüsü olan Said Yusufcan ÖZEV’e  miniklerde İstanbul üçüncüsü olan Enis ÜLKÜ’ye madalyaları ve  ödülleri  verildi.

Baştan sona büyük bir coşkunun ve duygulu anların yaşandığı program;  bütün öğrencilerin katılımıyla ‘’Ben İmam Hatipliyim’’ marşının seslendirilmesiyle son buldu.

 

 







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113