• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

Tuzla'da ibadethaneler Çok Fonksiyonlu Araçlarla Temizleniyor

Tuzla'da ibadethaneler Çok Fonksiyonlu Araçlarla Temizleniyor
Tuzla Belediyesi, ilçede bulunan tüm ibadethanelerde vatandaşların huşu içerisinde ibadetlerini yapabilmeleri için başta halılar olmak üzere avizeleri, cam ve çerçeveleri tepeden tırnağa, çok fonksiyonlu makinalar kullanarak temizliyor.

Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ibadethanelerin bakımı, onarımı, temizliği ve fiziki ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladıklarını belirterek, “İbadethanelerin temizliğinde teknolojinin tüm yeniliklerinden faydalanıyoruz. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile ibadetlerini yapabilmeleri için temiz ve sağlıklı koşulların oluşmasını sağlıyoruz” dedi. 

ibadethaneler-temizleniyor-2024-4.jpg

Tuzla Belediyesi vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda ibadet edebilmesi için ilçedeki tüm camii ve cemevlerini teknolojinin son ürünü cihazlarla temizliyor. Belediyenin temizlik işleri ekipleri tarafından, ibadethanelerin avizelerinden halısına, ıslak zemininden bahçesine kadar her noktasının temiz olması için çalışmalar yapılıyor. Ekipler, ibadethanelerin temizliği için özel donanımlı araçlar kullanıyor. Bu araçlar, buharlı ve basınçlı sistem sayesinde ibadethanelerin şadırvan ve tuvaletlerini de dezenfekte ederek temizliyor. Tuzla Belediyesi ayrıca, ibadethanelerin yanı sıra ilçedeki okul, park, cadde, sokak, meydan ve diğer kamusal alanların temizliğine de büyük önem veriyor. 

ibadethaneler-temizleniyor-2024-3.jpg

“TEKNOLOJİNİN TÜM YENİLİKLERİNDEN FAYDALANIYORUZ” 

İbadethane yapımı, bakımı, onarımı, temizliği ve fiziki ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladıklarını belirten Başkan Yazıcı, “İbadethanelerin temizliğinde teknolojinin tüm yeniliklerinden faydalanıyoruz, temiz ve sağlıklı koşulların oluşmasını sağlıyoruz” dedi.

“CAMİMİZ OLDUKÇA TEMİZ, HERHANGİ BİR SIKINTI YOK”

İbadetini gerçekleştirmek için camiye gelen Mustafa Devrim, “Devamlı bu camiye geliyorum. Dezenfektasyon araçlarını sık sık görüyoruz. Camimiz oldukça temiz, herhangi bir sıkıntı yok. Belediyeye çok teşekkür ediyoruz, memnunuz. Devamını da diliyoruz” dedi. İbrahim Özkan ise “Temizlik konusunda çok memnunuz. Geçmiş yıllarda gittiğimiz camiler bu kadar temiz değildi. Şu anki belediyemiz hizmet olarak bu işe başladığı için haftalık ve aylık temizlikler yapılıyor. Bu konuda cami cemaati de çok memnun, belediyenin hizmetin de çok memnunuz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113