• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Tuzla'da başarılı öğrencilere altın yağdı

Tuzla'da başarılı öğrencilere altın yağdı
Tuzla'da Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Ezbere Hadis Okuma Yarışması, Siyer Bilgi Yarışması, Peygamberimi Tanıyorum ve Çizgilerle O'nun örnek hayatı konularında dereceye giren öğrencilere 76 altın ve 11 bin lira para ödülü verildi

KUTLU DOĞUM HAFTASI PROGRAMI

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İmam Hatip Platformu tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri Tuzla Nikah Sarayı’nda düzenlenen final programı ile sona erdi.

Programa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aliresioğlu, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler  ve öğrenciler katıldı.

Programda, yıl içerisinde yapılan “Ezbere Hadis Okuma” yarışması, liseler arasında düzenlenen ”Siyer Bilgi Yarışması”, “Peygamberimi Tanıyorum”  konulu kısa film yarışması ve “Çizgilerle O'nun Örnek Hayatı” konulu karikatür yarışmasında dereceye giren öğrenciler,  76 altın ve 11.400 TL para ödülü ile ödüllendirildi.

 

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Alireisoğlu “Geçen yıl olduğu gibi başarılı  öğrencilerimize verilen yıldızlara altın yağmuru  ödülleri bugün peygamber sevgisini, O’nun sözlerini ezberleyerek yüreğine nakşeden çocuklarımıza ve gençlerimize verildi. Yaklaşık 1289 öğrencimiz  48 bin Hadis-i Şerif ezberledi.” Dedi.

 

Konuşmasında Tuzla Kaymakamı Ali  Rıza Çalışır’a, hediyelerin temin edilmesindeki  desteği için Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya, konuyu sahiplenen ilgili okul müdürlerine ve  öğretmenlere teşekkür eden Ahmet Aliresioğlu yarışma ve etkinliklere heyecanla katılan öğrencileri  tebrik etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirilen programda, öğrencilerin hazırladığı Kuran-ı Kerim Tilaveti, İlahi Korosu ve  slayt gösterilerinin ardından  Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öğrencilere verdiği hediyeler öğrencilere dağıtıldı.

 

 






























  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113