• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Tuzla TSM'den Kasev?e ziyaret

Tuzla TSM'den Kasev?e ziyaret
Tuzla Toplum Sağlığı Merkezi ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ve kaymakamlık birimleri 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" münasebetiyle Kasev Huzurevi'ni ziyaret ettiler.

Ziyarete Tuzla Kaymakamlık Yazı İşleri Müdiresi Seyhan Atcı, Tuzla Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Dr. Ahmet Karakaşlı,  Dr. Ersoy Palka, hemşire Rabia Şen, personellerdan Canan Çoşkun, Esra Alkan, Uğurlu Karaca ve Kadir Aydın katılırken. İlçe Sağlık Müdürlüğünden surumlu hekim Dr. Kenan Karaman, Yaşar Bir Bilgin, Feray Töman, Özlem Çelik, Şükrü Sümer'de heyette yeralan isimler oldu.

Huzurevi sakinlerine çiçek takdim eden doktor ve hemşireler, yaşlılarla sohbet ederek yalnız olmadıkları mesajını verdiler.

1982 yılında Dünya Sağlık Örgütü'nün önerisi ile 18-24 Mart'ın Yaşlılar Haftası olarak kutlanmaya başladığına vurgu yapan Tuzla Toplum Sağlığı Merkezi ve ilçe sağlık müdürlüğü yetkilileri, KASEV Huzurevinde  elleri öpülesi yaşlıları ziyaret edip birlikte güzel vakit geçirmek istediklerini belirttiler. Sağlık görevlileri yaşlılara çiçek takdim ederek haftalarını kutladılar. Ytkililer, "Ziyaret vesileyisiyle yaşlılarımıza unutulmadıkları ve bir köşeye bırakılmadıklarını göstermeye çalıştık" şeklinde konuştular.

Kasev Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Çetin Oraler ve huzurevi  görevlileri tarafında samimi bir ortamda karşılanan Tuzla Sağlık çalışanları, Kasev Huzurevinin beşinci katında bulunan kafeteryada yaşlılarla biraraya gelerek sohbet ettiler. Huzurevi sakinleri yaşlılar, kendilerini ziyarete gelen herkese söyledikleri altın değerindeki öğütlerden, "Siz de bir gün yaşlanacaksınız, sağlığınızın kıymetini bilin" şeklinde hatırlatmada bulundular.

Tuzla Toplum Sağlığı Hemşiresi Rabia Şen’in minik kızı Elvan Melek Şen ise koridorda önüne çıkan huzur evi sakinlerine çiçek taktim ederek hem yaşlıların sevgilerini kazandı hemde bol bol dua aldı.







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113