• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Tuzla AK Parti�den 30 mart teşekkürü

Tuzla AK Parti�den 30 mart teşekkürü
AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı 30 mart yerel seçimlerinde kazanılan zafer için Kafkale Spor Kompleksinde teşekkür yemeği düzenledi. Partililer dev salonu tıklım tıklım doldurdu.

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sabahattin Demirci, yaptığı konuşmada; "Türkiye üzerinde oynanan karanlık oyunlara siz Tuzlalılar, AK Partililer İstanbul ve Türkiye ortalamasının üzeride bir oy oranıyla tam bir Osmanlı Tokadı vurdunuz. Ana kademe, kadın kolları, geçlik kolları ve tüm halkımıza kalben ve samimi duygularımla teşekkür ederim." dedi.

Demirci, "Tuzla’da önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı azim ve kararlılıkla çalışıp başbakanımızı cumhurbaşkanı birinci turda seçeceğimize kalben inanıyor ve sizlere güveniyorum." ifadesinde bulundu.

Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı'da konuşmasında, "Bizi Tuzla’da tarih yazmaya götüren bu yolda başta Başbakanımız ve ekibi olmak üzere, İl yönetimine, ilçe yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun."dedi.

Yazıcı, "AK Parti kazandı ve bu tabloda hiç kimse kaybetmedi, ülkemiz kazandı. Daha güçlü Türkiye için önemli bir fırsat doğdu. Tuzla’da almış olduğumuz seçim sonucu bize onur ve gurur verdi. Ancak, halkımızın bu teveccühü bizlerin birleştirici gücünü ortaya koydu bizlerde bu bilinçle hareket etme durumundayız ve bunun bilincideyiz.

Bizim arzumuz ve dileğimiz başbakanımızın cumhurbaşkanı olması. Bu noktada teşkilat ve üst kurullarımız ne karar veririse bize düşen bu karara saygı göstermek ve elimizden geleni yapmaktır."şeklinde konuştu.

Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti'nin, Sayın Başbakanın ve Türkiye'nin en fazla ihtiyaç duyduğu kritik bir seçim döneminde bu davaya ihanet edenlerin asla affedilemeyeceğini hatırlattı ve bu durumun ihanetçilerin yüzünde kara bir leke olarak kalacağına dikkat çekti.







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113