• BIST 10248.09
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Tüketicilere önemli uyarı!

Tüketicilere önemli uyarı!
Tüketiciyi Koruma Derneği Pendik Şubesi Yönetim Kurulunca, gazetemize bir basın açıklaması gönderildi. Açıklamada; son aylarda fatura ödeme merkezleri olarak bilinen noktalardaki ödendiği halde ödenmedi gözüken faturalara dikkat çekilerek vatandaşlar uyar

Tüketiciyi Koruma Derneği Pendik Şubesi Yönetim Kurulu imzalı basın açıklamasında vatandaşlar, ödeme yaptıkları fatura ödeme merkezleri konusunda uyarıldı.

TÜKODER'den yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yerverildi; "Derneğimize son günlerde Fatura Ödeme Merkezleri ile ilgili tüketici şikayetleri yoğun olarak gelmeye başladı. Bu merkezlere vatandaşlarımızın ödediklerini sandıkları;  Elektrik-Su-Doğalgaz-Telefon –TTNet gibi faturalarının ödenmediğini ilgili kurumlarca verilen hizmetlerin kesilmesi sonucunda farkına vardıklarının ortaya çıkmasıyla başladı.

Yetkili Ödeme Merekezlerine gidenler ödedikleri faturaların ödenmemiş göründüğünü, öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorlar.

Bu gibi mağduriyetlerin yaşanmaması için tüketicilerimizin öncelikle yetkili bayilere fatura ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Ödedikleri faturalarını kontrol etmeleri ve ödenmiş faturalarını da mutlak surette saklamaları gerekmektedir.

Daha önce Ulusal ve Yerel basında yer aldığı gibi İstanbul genelinde ve İlçemizde birçok ödeme Merkezi adı altında faaliyet gösteren firmalar Fatura paralarını toplayıp kısa süre sonra kayıplara karışmışlardır.

Ödeme Merkezleri ile mağduriyet yaşayan tüketicilerimizin Derneğimize başvurmaları halinde ; haklarını yasal yollardan arayarak mağduriyetlerini giderecekleri gibi, bu yolla mağduriyet yaşayan ve ileride de yaşaması muhtemel olan diğer tüketicilerimize de yol gösterici olacaklardır." Saygılarımızla.

TÜKODER Pendik Şubesi


Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113