• BIST 10643.58
  • Altın 2493.3
  • Dolar 32.2517
  • Euro 35.0931
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Terör ya bitecek ya bitecek

Terör ya bitecek ya bitecek
PESİAD'ın onur konuğu olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Türkiye'nin oldukça hassas bir dönemden geçtiğini, hedeflere ulaşılabilmesi için terör sorununun mutlaka çözüme kavuşması gerektiğini kaydetti.

 

 

PESİAD’ın ocak ayı onur konuğu Aziz Babuşçu’ydu

 

 

 

 

PESİAD’ın her ay düzenlemiş olduğu geleneksel onur kurulu kahvaltı programının 2013 ocak ayı konuğu AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu oldu.

Getiğimiz 19 ocak Cumartesi günü saat 10.00’da PESİAD lokalinde düzenlenen kahvaltı programına AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, PESİAD Başkanı ve AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin,  Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül, çok sayıda işadamı ve PESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kahvaltının ardından salonda bulunan işadamı ve sanayiciler kendilerini tanıtımının ardında il başkanı Aziz Babuşçu bir konuşma yaptı. İl Başkanı Babuşçu konuşmasında, Türkiye’nin çok hassas dönemden geçtiğini ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için mutlak ve mutlak suretle terör sorunundan kurtulması gerektiğine vurgu yaptı. Bu konuda en büyük görevin Türkiye'de yaşayan herkese eşit bir şekilde düştüğünü, ancak işverenlere daha fazla görevler düştüğünü ifade etti.

TERÖRÜ BÜTÜN AVRUPA DESTEKLİYOR

Babuşçu, "Türkiye'de MHP ve BDP’nin terörden beslenmesi işin basit olan kısmıdır. Asıl terörün bitmesini istemeyeyen ve destekleyen ülkeler avrupa ülkeleridir. Bunun için bu konuyu iyi anlamak ve tartışmak lazım gelir." dedi.

Babuşçu, "Gelişmiş ülkeler diye tabir ettiğimiz ülkeler, terörü ve teröristi alabildiğince destekleyip üzerimize salmaktadır. Çünkü onlar Türkiye’nin hep hasta adam olarak kalmasından yanadır. Türkiye yatağından doğruldu, dimdik ayaklandı ve kendi işini kendi yapmaya başladı. Buda birilerini hayli rahatsız etti. Biz AK Parti olarak ne pahasına olursa olsun tüm siyasi risleri aldık, almaya da devam edeceğiz. Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için ilk önce terör belasından kurtulması gerekiyor. Bunun için bir siyasi bedel varsa bunu ödemeye hazırız." dedi.

YEREL SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ

İl Başkanı Aziz Babuşçu, gelecek seçimlere de dikkat çekerek hassas bir döneme girildiğinin altını çizdi. 2014 yılında yapılacak olan yrel seçimlerin önemine dikkat çeken İl Başkanı, "AK Parti tekrar seçimi kazanması halinde ülkenin kazanımları çok daha fazla olacak. Aksi halde her şey tersine döner ve çok mesafe katettiğimiz kazanımlarımız biranda bu ülkenin elinden uçar gider. Vesayet rejiminin sonlandırıması için gelecek seçimler ülkenin kaderi için oldukça önemlidir." dedi.

Daha sonra soru cevap şeklinde geçen programda günlük siyasette konuşuldu.

İl Başkanına soru sorun işadamları, ilçe örgütleri ve belediyelerde bir rehavet gözlemlediklerini kaydettiler. İlçe örgüterinin ve belediyelerin, hükümetin çalışmasına ayak uyduramadığını kaydeden işadamları, bu konuda tedbirlerin alınması gerektiğine dikkat çektiler.

BELEDİYELERİMİZ VE TEŞKİLATLARIMIZ VATANDAŞA TEPEDEN BAKMAMALI

Aziz Babuşçu ise, rehavet konusuna katılmadığını ilçe teşkilatları ve belediyelerin çok iyi çalıştığını, sürekli irtibat halinde olduklarını, söyledi. Babuşçu, "Biz ilçe teşkilatına ve belediyemize hep vatandaşla el ele gönül gönüle olun diyoruz. Gözlerinin içine bakın, mütevazi bir şekilde evlerine misafir olun, sürekli onlarla kucaklaşarak dertlerini dinleyin diyoruz. Bunu sürekli tekrarlıyoruz. Vatandaşa tepeden bakan, kibirli, hoşgörüsüz ve acımasız bir siyaset şekli başta sayın başbakanımız nezdinde olmak üzere AK Parti'de kabül görmez."dedi.

Programın sonunda PESİAD Başkanı Ahmet Cin, il başkanına, belediye başkanına, ilçe başkanına, PESİAD yönetim kurulu üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Cin, bankalarda geçerli olan yeni PESİAD Kartı tanıtımını da yaptı. Cin, "Herkesin bu kartı kullanması halinde derneğin gelirleri artacak, muhtaç insanlara daha fazla katkı sağlayacak." dedi.

 HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

 









Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113