• BIST 9105.26
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Tarama Ucu, Temmuz’da Yine Deli Dolu!

Tarama Ucu, Temmuz’da Yine Deli Dolu!
Ustalar ile gençlerin, geleneksel ile yeninin harmanlandığı çizgi roman ve karikatür kültürünün dijital dergisi Tarama Ucu, ikinci sayısında Galip Tekin dosyasıyla okurlarıyla buluşuyor.

İlk sayısı Haziran ayında yayınlanan dijital çizgi roman dergisi Tarama Ucu, ikinci sayısında Galip Tekin özel sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Türkiye’de çizgi roman denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Galip Tekin, 7 Temmuz 2017 tarihinde 59 yaşında hayatını kaybetmişti.

Merak, ilgi ve keyifle okunan bir dergi serüveni

Tarama Ucu, bu sayısında yine çizgi roman ve karikatür dünyamızın önemli isimleri ile genç çizerlerini bir araya getiriyor. Her sayısında başlayıp biten, devam eden ve yeni başlayan pek çok hikayeyle Tarama Ucu, merak, ilgi ve keyifle okunan bir dergi serüveni vaat ediyor.

erol-ahmet-turhanin-cigileriyle-galip-tekin-1.jpg

Adını mürekkebe batırdıktan sonra kağıt üzerinde çıkardığı ses ile çizerlerin kadim dostu olan “tarama ucu”ndan alan derginin Yayın Yönetmenliğini Erdal Belenlioğlu, Sanat Yönetmenliğini Fenni Özalp üstleniyor.

ferit-gulecin-cizgileriyle-galip-tekin-1.jpeg

Her ay dijital olarak yayınlanan dergiye https://www.taramaucu.com/ web adresi üzerinden abone olanlar istedikleri her yerde ve her zaman okuyabiliyorlar.

galiptekinin-dunyanin-hakimi-oykusunden.jpg

Her sayfasının heyecanla çevrileceği dergide eski-yeni pek çok isim, yazı ve çizimleri ile hayal dünyanıza seslenecek: 

Ergün Gündüz, Atilla Atalay, Şahin Erkoçak, Latif Demirci, Behiç Pek, Taylan Kurtuluş, Zafer Temoçin, Ender Özkahraman, Mahir Ünsal Eriş, Zehra Ömeroğlu, Gülay Batur, Eda Oral, Vedat Özdemiroğlu, Erdal Belenlioğlu, Öğünç Ersöz, Cihan Ceylan, Serhat Gürpınar, Bahadır Boysal, Aslı Yazıcıoğlu, Sinem Keskinel, Resul Ertaş, Ferit Güleç, Ahmet Aslan, Mustafa Öncül, Erhan Baş, Nazan Kuzgunkaya, Gani Müjde, Ömürden Bakaçhan, Müfit Can Saçıntı, Alper Atalan, Yaşar Arak, Ömer Pınar, Töre Sivrioğlu, Onur Karadurmuş.

sencer-sahin-erkocak-1.jpg

taramaucu-sayi2-kapak.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113