• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Son kale Türkiye!

Son kale Türkiye!
Ülkemizin içinde bulunduğu ve şuanda en çok gündemde olan konu, kuşkusuz Laiklik'tir.

Laiklik uygulamasındaki farklılıklar yüzünden, ülkemiz kaosa sürüklenmekte, toplumumuz bölünme kaygıları taşımaktadır. Peki nedir bu Laiklik? Dilimize bile yabancı olup Fransa kökenli Fransızca; Laïcisme dan Türkçe'ye geçmiş olan "Laik" sözcüğü, "Din adamı olmayan kimse, Din adamı dışında kalan Halk" anlamına gelmektedir... Müslüman ülkesi olan Türkiye'mize dış güçler tarafından dayatılmış tamamen kendi özümüzden, inançlarımızdan kopartılmış bir İlke olmakla beraber, batıya olan özenti ve bunun sonucunda batının çökertmeye çalıştığı bir sistem içerisine düşürüldük. Bizler; Büyük Osmanlı Devleti tarafından Krallık ve Şeriat ile yönetilen beraberinde çeşitli Milletler'i barındıran bütün İnsanlara adil ve eşit davranan İslâm hukukunun ve Türk kültürünün hakim olduğu Dünya'yı Medeniyet ile tanıştıran 4 kıtaya sahip Koca bir Hükümdarlık idik...

Kendi içlerinden seçtikleri birini bu Ülke'nin başına geçirip; koca bir Devleti yıkma ,koca bir Milleti yok etme çalışmaları başlamıştı! Özünde Ecdatlarımız olan Osmanlı Devletini yıllardır; cahil, asan, kesen halkına zorbalık yapıp, vatanını satan barbarlar olarak lanse ettiler. Bir Laiklik uğruna ecdatlarını ve dinini savunan yüzlerce insan hunharca katledilmiş, bir kısmı ise kendi yaşadığı anavatanından sürgün edilmişti... Özünde haçlı olan batı, sırf müslümanların büyümemesi için İslamiyet'in yayılmasını engelleme çabasına düşmüş, Dünya'ya hükmetmeye çalışmıştır. Geçmişten günümüze kadar uzanan Bir kesim toplulumuz ne yazık ki laikliğin özgürlük ve bir yaşam biçimi olduğunu düşünüp bize fazlası ile yabancı olan bu rejimi sahiplenerek desteklemekle beraber batıyı fazlası ile özümsemeye başladı.

Sizin deyiminizle Laiklik Özgürlük ise neden o insanlar özgürce dinini, dilini ve kılık kıyafetini kendi yaşam biçimlerine göre yaşamak ister iken öldürüldü veya sürgün edildi?

O övmekten vazgeçemediğiniz asırlardır yönetim biçimini hiç değiştirmeden krallık ve kendi şeriatı ile yönetilen Büyük Britanya Birleşik Krallığı İngiltere; bir çok Devlete dayattığı rejimleri kendisi neden uygulamadı? Neden Dünyayı yönetme çabasında ve Ülkesinde ki çalışıyorlar. Alevilik, Sünnilik, Araplık, Kürtlük... Önce sağcı-solcu darbesi yaptılar, baktılar tutmadı şimdi de Türk, Kürt olarak bölmeye çalışıp müslüman olan Kürtler'i Ermeni olarak gösterip bizi birbirimize kırdırıyorlar! Uyan Artık Müslüman Alemi, Türkiye sen yıkmaya çalıştıklari son kalesin! Senin şuanda savunduğun; Fransa, Rusya, Almanya ve İngiltere Lozan'da senin topraklarını elinden almış seninle savaşmış ve sonrasında sana düşman olan ülkelerdir... Laik olacağım, çağdaş görüneceğim diyerek vatanını göz göre göre parçalıyorsun... Senin; laik, çağdaş ,solcu-sağcı veya Kürt olman onların umurunda bile değil. Onların istedikleri son kale olan Türkiye'yi yıkmak! diğer milletlere zorbalık yapmaktadır? Dikkatinizi çekerim geçmişten bu günümüze Türkiye'nin başına geçen Lider Islamiyeti savunduğunda hep bir kumpas kuruldu ve bir şekilde ortadan kaldırıldı.!Şimdiki Lider Erdoğan'a zarar veremiyorlar,çünkü Türk Milleti uyandı! Şuanda Türkiye'nin Yarısı karanlıkta bir diğer yarısı aydınlıkta... Yıllardır bizleri parçalamak için yapmadıkları düzenbazlık kalmadı! Yalandan sistemler kurup; Harf devrimi yaparak dilimizi değiştirdiler,Kılık kıyafet devrimi yaparak edepsiz bir toplum haline geldik,Halifeliğin ve saltanatın kaldırılması ile de Dinsiz bir Devlet olduk çıktık... Batı; Papası ve Rahibesi ile övünür iken, Türkiye'de bile saygınlığı var iken bizim Din adamlarımız mı gözlerine battı? Yaptıkları her devrimde binlerce masum cana kıydılar! Şimdi bizi mezheplerimiz ile vurmaya


çalışıyorlar. Alevilik,sünnilik,Araplık,kürtlük... Önce Sağcı solcu darbesi yaptılar baktılar tutmadı şimdi de Türk,Kürt olarak bölmeye çalışıp Müslüman olan Kürtler'i Ermeni olarak gösterip bizi birbirimize kırdırıyorlar! Uyan Artık Müslüman Alemi Türkiye sen yıkmaya çalıştıklari son kalesin! Senin şuanda savunduğun; Fransa Rusya Almanya İngiltere Lozan'da senin topraklarını elinden almış seninle savaşmış ve sonrasında sana düşman olan Ülkelerdir... Laik olacağım, Çağdaş görüneceğim diyerek Vatanını göz göre göre parçalıyorsun...Senin; laik, çağdaş,solcu,sağcı veya Kürt olman onların umurunda bile değil, Onların istedikleri son kale olan Türkiye'yi yıkmak!

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • Yapay zeka, yeni bir küresel büyüme dalgasına yol açacak26 Haziran 2023 Pazartesi 19:33
  • Xiaomi 13 Serisi Türkiye'de10 Mart 2023 Cuma 15:27
  • Martı Çocuk Akademisi Yeni Sezonunu Açtı!05 Aralık 2022 Pazartesi 16:42
  • Dünyada 150 milyon mesajın trafiğini sağlıyor23 Kasım 2022 Çarşamba 14:47
  • Yapay zekanın fakında olmak!14 Kasım 2022 Pazartesi 14:25
  • Robotlar Pendik’te Kıyasıya Yarıştı18 Ekim 2022 Salı 15:06
  • Akıllı telefonlarda bir dönem kapanıyor!30 Eylül 2022 Cuma 15:50
  • GELECEĞİN DİJİTAL EVRENİNİ ANLATTI29 Haziran 2022 Çarşamba 14:33
  • Sosyal Medyada İşletmenizi Büyütecek İpuçları24 Mart 2022 Perşembe 14:30
  • İpek halı boşnak kilimi02 Temmuz 2021 Cuma 19:11
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113