• BIST 10898.66
  • Altın 2507.913
  • Dolar 32.1858
  • Euro 34.9847
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Sizlere Hizmetkârlık Yapmaya Geldik

Sizlere Hizmetkârlık Yapmaya Geldik
Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma törenine, yeni ilçe başkanı İbrahim Çam ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Sizlere Gardiyanlık Değil Hizmetkârlık Yapmaya Geldik

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP Pendik İlçe Başkanı İbrahim Çam, ilçe başkanlığına atandıktan sonraki ilk çıktığı partililerin önünde tüm katılıcıların bayramını kutladı. Çam, merak edilen göreve atanma ve görevden alınan eski yönetimle ilgili olarak, ‘’onlar bizim ağabeylerimizdir. MHP’ye emeği geçen tüm ülküdaşlarıma, ağabeylerime ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bugün bayram tadında tüm ülkücülere sesleniyorum; kimse sağda-solda, değişik ortamlarda biri birlerine ülkücülük dersi vermesin. Ülkenin çok zor günler yaşadığı bu ortamda ülkücüler kenetlenmelidir. Bu ülkenin bizlere, sizlere fazlaca ihtiyacı var’’ dedi.

MHP Pendik İlçe Başkanı İbrahim Çam konuşmasında ‘’fikri olanlar gelsin, burada parti binasında ne yapmak istiyorlarsa sonuna kadar haykırsınlar. Ancak tüm ülkücülerden ricam sokak aralarında gelişi güzel alanlarda siyaset yapma geleneğini bıraksınlar. Genel merkezin bir kararıdır. Bunun üzerinden ülkücüler yıpratılmamalı’’ ifadesinde bulundu.

İbrahim Çam, ‘’bu koltukta sizlere gardiyanlık yapmaya değil hizmetkârlık yapmaya geldik. Türkiye’nin içinde bulunduğu şu sıkıntılı dönemlerde, birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. İnşallah bayramlarda olduğu gibi birlik ve beraberliğimiz devam eder” sözleriyle gelecek yerel seçimlerde hayli iddialı olduklarını belirtti.

Yeni ilçe binasındaki bayramlaşma törenine partililerin ilgisi hayli yoğun oldu. İbrahim Çam tüm katılımcılarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı ve ‘’hep böyle bayram tadında yaşam sürmemiz temennisiyle tekraren türk ulusumuzun bayramını kutluyorum’’ dedi.

 









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113