• BIST 10734.08
  • Altın 2528.488
  • Dolar 32.2017
  • Euro 35.0269
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C

Şevki Yılmaz, 200 yıllık esaret bitiyor

Şevki Yılmaz, 200 yıllık esaret bitiyor
Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz Ulu Çınar Vakfı'nda Pendiklilere hitap etti. Yılmaz, Türkiye'nin artık kendi ayakları üzerinde durabilen ve tam bağımsızlık yolunda hızla ilerleyen bir ülke olduğuna dikkat çekti.

Geçtiğimiz 10 Ocak'ta Uluçınar Vakfı'nda konuşan Şevki Yılmaz, Allah'ın insanlara en büyük rahmetinin Kur'an-ı Kerim olduğuna dikkat çekerek, " Kur'anı her alanda hayatımıza tatbik etmeliyiz. Yüce kitabımıza sım sıkı sarılmalıyız. Kurtuluş ancak Kur'an dadır. Kur'an-ı Kerim'i  hayatımızın tüm alanında ölçü kabul edebilirsek işte o zaman kamil bir insan olma şerefine nail oluruz."dedi.

Türkiye'nin son ikiyüz yıldaki en parlak günlerini yaşadığını da söyleyen Şevki Yılmaz, " Milletin önünü açan tüm liderlere çok çeşitli baskılar olmuştur. Sultan Abdülhamit Han, Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve şimdi de Recep Tayyip Erdoğan. İnsanlıağa hizmet eden bu devlet adamlarına baskının her türlüsü yapılmıştır. Kimi tahttan indirildi, kimisi idam edildi, kimisi suikaste kurban gitti ve kimisi de darbelerle görevinden uzaklaştırıldı. Aynı baskılar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a da yapılıyor, hatta daha fazlası yapılıyor."dedi.

Yılmaz, Türkiye'nin son 12 yılda çok önemli aşamalar kaydettiğine de dikkat çekerek, "  Ülkemiz hızla büyüyor. Coğrafyasındaki en güçlü ülke konumunda ve gelecekte daha iyi bir noktada olacağı şüphe götürmez bir gerçek. Ülkemiz geçmişte olduğu gibi ümmetin ümidi olmuş durumda. Her alanda çok ciddi ilerlemeler katediyoruz. Bu noktada hepimiz üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz." şeklinde konuştu.

Programa Pendik Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Ciminli, Uluçınar Vakfı Başkanı Rahmi Çakmak, Eğitim Bir Sen Pendik Başkanı Tahir Kaya, Bayramlar Koleji Kurucularından Selim Bayram, İlim Yayma Cemmiyeti Başkanı Bülent Kula ve çok sayıda davetli katıldı.







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113