• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Sertleştirici Hap Yerine Mutluluk Çubuğu Çare Olur Mu?

Sertleştirici Hap Yerine Mutluluk Çubuğu Çare Olur Mu?
Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin, sertleştirici hap kullanmadan önce mutlaka hekimlere danışması gerekmektedir. Erkekler sık görülen cinsel işlev bozukluklarından biri olan erektil disfonksiyon, obezite ve diyabet gibi hastalıklara bağlı oluşmaktadır.

Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin, sertleştirici hap kullanmadan önce mutlaka hekimlere danışması gerekmektedir. Erkekler sık görülen cinsel işlev bozukluklarından biri olan erektil disfonksiyon, obezite ve diyabet gibi hastalıklara bağlı oluşmaktadır.

Cinsel ilişki sırasında peniste sertleşme probleminin görülmesi, sağlıklı bir cinsel birlikteliğin olmasını engellemektedir. Buna bağlı olarak erkekler de sertleştirici hap kullanmayı düşünse de zor durumlarda kalabilmektedir.

İnme, kalp krizi ve damar tıkanıklığı gibi sorunlara yol açan sertleştirici hap yerine mutluluk çubuğu önerilmektedir. Kalp ve damar sisteminin tetkikler ile kontrol edilmeden önce sertleştirici hap kullanımından uzak durulması gerekmektedir. Sertleşme sorunu ile ilgili yapılan çalışmalar, birçok farklı tedavi seçeneklerinin çıkmasını sağlamaktadır.
icin-1-494.jpg
Mutluluk Çubuğu Gerçekten İşe Yarar mı?

Mutluluk çubuğu operasyonlarının büyük bir kısmı başarılı olarak gerçekleşmektedir. Uzun süreli ve sorunsuz cinsel ilişki için mutluluk çubuğu uygun olmaktadır. Yapılan birçok çalışmada elde edilen sonuçlara göre mutluluk çubuğu ameliyatı olanların ve partnerlerinin tedaviden memnuniyet oranlarının yüksek olduğu görülmektedir. Penisin sertleşmesini sağlayan mutluluk çubuğu, sperm üretiminde herhangi bir negatif etkiye sahip olmamaktadır.

Standart ve kalıcı bir tedavi yöntemi olarak sunulan mutluluk çubuğu, sertleşme sorununu ortadan kaldırmada pozitif sonuçlar vermektedir. Günümüzde yaygın olarak tek parçalı ve üç parçalı mutluluk çubuğu kullanılmaktadır. Tek parçalı mutluluk çubuğu bükülebilir bir gövdeye sahip olmakla birlikte elle dik konuma getirilmektedir.

icicn-2.jpg

Mutluluk Çubuğu Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Mutluluk çubuğu ameliyatı, bireylerin sertleşme sorunlarına ilişkin hekime başvurmaları ile başlamaktadır. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda, hastanın ameliyat için uygunluğu değerlendirilmektedir. Ameliyata uygun olan kişiler için gerekli ölçümler alınarak protez çeşidi belirlenmektedir. Genel anestezi ile yapılan mutluluk çubuğu ameliyatı, 30 dakika ile 1 saat arası sürmektedir.

Dışarıdan hiçbir durumda fark edilmeyecek ve silindirler tamamıyla deri altına gizlenecek şekilde, mutluluk çubuğu ameliyatı gerçekleştirilmektedir. Ameliyattan sonra hastalar aynı gün taburcu edilmekte olup bazı istisnalarda ertesi gün taburcu edilebilmektedir. Mutluluk çubuğu ameliyatının ardından ağrılar bir süre daha görülmektedir. Fakat hekimin verdiği ilaçlar ile bu ağrılarla baş edilmektedir.

icin-20230211153214.jpg

Mutluluk Çubuğu Dışarıdan Belli Olur mu?

Slikon olmayan sert plastikten üretilen mutluluk çubuğu, penis içerisinde bükülme ve köşe oluşturabilmektedir. Bazı durumlarda bükülme yerlerinde kırılmadan dolayı bozulmalar görülebilmektedir. Uzun süredir kullanılan bir teknik olmakla birlikte iyi sonuç vermektedir. Herhangi bir mekanik bileşene sahip olmayan tek parçalı mutluluk çubuğu, uzun yıllar boyunca kullanma fırsatı sunmaktadır.

Tek parçalı mutluluk çubuğu bükülebilir yapısı sayesinde pratik bir kullanım imkanı vermektedir. Üç parçalı mutluluk çubuğu şişirilebilir bir pompa aracılığı ile sertleşme verdiğinden, doğal gözüken bir sertleşme meydana getirmektedir.

Ayrıca memnuniyet oranı daha yüksek olmaktadır. Mutluluk çubuğu tedavisi planlayan kişilerin, üroloji doktoruna danışması gerekmektedir. Hangi protezin kendileri için uygun olacağına üroloji doktoru hasta ile birlikte karar vermektedir.

Mutluluk Çubuğu Kimlere Takılır?

Erektil disfonksiyona sahip kişilere uygulanan ameliyat dışı tedavi tekniklerinde istenilen seviyede iyileşme görülmezse, mutluluk çubuğu takılabilmektedir. Yetersiz fiziksel aktivite, sigara kullanımı, stres ve kaygı, sertleşme sorunlarının ana nedeni olarak görülmektedir. Üroloji hekimine başvuran kişiler kalıcı bir çözüm aradığından, mutluluk çubuğu önerilmektedir.

Mutluluk çubuğu penisin boyunu uzatmamakla birlikte sadece cinsel birleşme için penisi hazır duruma getirmektedir. Kontrol altına alınamayan nörolojik sorunlara sahip olan hastalar için mutluluk çubuğu uygun olmamaktadır.

Mutluluk çubuğu taktıran hastalar yara yerlerinin iyileşmesi ve penis dokusunun protezle birleşmesiyle birlikte cinsel ilişkiye girebilmektedir. Mutluluk çubuğu ömür boyu kullanılmakta olup mekanik arıza yapması durumunda değiştirilmesi gerekmektedir.  Daha fazla bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret ediniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113