• BIST 12478.3
  • Altın 6575.87
  • Dolar 49.1629
  • Euro 55.1378
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Sakarya’da Anne Sevgisi Coşkusu

Sakarya’da Anne Sevgisi Coşkusu
Sakarya’nın sevilen sağlık üssü Medar Hastanesi, Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla göz kamaştıran bir etkinliğe imza attı.

 Başhekim Prof. Dr. Osman Köse’nin ev sahipliğinde gerçekleşen özel gün, kentin cemiyet hayatını ve çiçeği burnunda annelerini bir araya getirdi.

Annelerin ve Anne Adaylarının İlgisi Tavan Yaptı

Bebekleriyle olan o büyüleyici bağı kutlamak ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen programa Sakaryalı hanımlar adeta akın etti. Şıklıkları ve neşeleriyle salona renk katan anne ve anne adayları, bebek bakımından emzirmenin altın kurallarına kadar pek çok hayati bilgiyi uzmanlarından dinleme fırsatı buldu.

-260.jpg

Cemiyet Hayatı da Etkinlikteydi

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı’nın da katılarak destek verdiği bu özel buluşmada, anne sütünün mucizevi etkileri ve emzirme sürecinin incelikleri konuşuldu. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen davetin sonunda konuklar memnuniyetlerini dile getirerek, "Hem çok keyifli hem de bebeklerimiz için son derece yararlı bilgilerle dolu muhteşem bir gün geçirdik" ifadelerini kullandılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113