• BIST 10276.88
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Şahin, bize her gün Ramazan olsun!

Şahin, bize her gün Ramazan olsun!
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin?in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya geldi. Ramazan ayında artan yardımlaşmaların, muhabbetlerin, kardeşliklerin her gün dev

 

Pendik Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya geldi. Ramazan ayı boyunca her gün farklı kesimler ile iftar sofralarında buluşan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona, aralarında Kaymakam Osman Tunç, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Görer, Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve İlçe Müftüsü Ziya Ersin’in de yer aldığı çok sayıda davetli katıldı. Birlikte iftarların açıldığı, sofraların paylaşıldığı yemeğin ardından İlçe Müftüsü Ersin sofra duası yaptı.

Unuttuğumuz değerleri Ramazan’da tekrar hatırlıyoruz

Yemeğe gelen davetlilere teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını daha çok yaşamayı ve yaşatmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek, bu ayda gösterilen hassasiyet ve manevi atmosferin yılın her ayında devam etmesi temennisinde bulundu. Bu ayda artan yardımlaşmaların, muhabbetlerin, kardeşliklerin her gün devam etmesini arzu ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin; “12 ay boyunca yaşamamız gereken ama unuttuğumuz bu değerleri Ramazan ayında tekrar hatırlıyoruz. Kendi hayatımızda, şehrimizde Ramazan’ı daha çok yaşıyoruz. Bu yıl yeni bir slogan ile şehri donattık. O sloganda olduğu gibi arzumuz ‘Bize her gün Ramazan’ olsun.”diyerek sözlerini tamamladı.

















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113