• BIST 10192.62
  • Altın 2431.231
  • Dolar 32.2121
  • Euro 34.7405
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Saadetli adaylar muhtarlarla buluştu

Saadetli adaylar muhtarlarla buluştu
Saadet Partisi Pendik İlçe Başkanlığı geçtiğimiz Cumartesi günü Pendik?teki muhtarlara Ada Tesisleri?nde sabah kahvaltısı programı düzenledi.

SAADET PENDİK MUHTARLARLA BULUŞTU

Programa Pendik'teki mahalle muhtarları İlçe Başkanı Mahmut KILIÇ, Mahalli İdarelerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Muhsin GECE ve diğer İlçe Başkan Yardımcıları katıldı. Pendik İlçe Başkanı Mahmut KILIÇ "STK'larımız, muhtarlarımız, bizim için bir değerdir. Bizim yönetim anlayışımızda Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki yardımcılarımızdır. Bu sebeple Pendik ve ülke gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere bu toplantıyı tertip ettik“ dedi.

 “28 Şubat Ülke tarihinin kara bir lekesidir”

Milletin hür iradesine müdahale edildiği 28 Şubat’ın Yıldönümündeyiz. Bu ülkenin seçimle iş başına gelmiş, efsanevi hizmetlere imza atmış, 54.hükümetini ve onun Başbakanını çeşitli entrikalarla görevden uzaklaştıranlar tarihteki o malum yerini aldılar. Yine O şer güçlere rağmen devlet adamlılığından ve nezaketinden zerre taviz vermeyen zamanın Başbakanı Muhterem Prof. Dr. Necmeddin Erbakan da tarihteki yerini aldı. Karanlık odakların ülke tarihine kara bir leke olarak bıraktığı bu utanç harekâtının 18.yılında bu post-modern darbeyi yapanları, yapılmasına sebep olanları kınıyoruz.

“Süleyman Şah olayı Askeri Açıdan Başarılı Siyaseten Fiyaskodur”

Şah Fırat Operasyonunu Askeri operasyon olarak bir başarı, siyasi olarak ise tam bir fiyasko olarak görüyoruz. Bu durum hükümetin genelde Ortadoğu ve dış politikada özel olarak da Suriye politikasındaki iflasın kaçınılmaz sonucudur. Süleyman Şah'ın Türbesi'ni bulunduğu yerden taşımak zorunda kalmak Türkiye'ye yakışmayan bir durumdur. Daha da acısı yanlış dış politikanın doğurduğu bu sonucun bir kahramanlık olarak sunulmasıdır. 

 Meclisin Saadete ihtiyacı var

Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Bu seçim diğer seçimlere oranla daha bir önem arz ediyor. Ülkemiz ahlaki yozlaşmanın, ekonomik iflasın, kutuplaşmanın ve bölünmenin eşiğine getirildi. Bütün bu problemleri Milli Görüşten başkası düzeltemez. Çünkü diğer partililerin mensupları iyi niyetli olsalar bile mevcut bozuk düzenle iş yapmaya çalıştıkları için bu milletin lehine iş yapamazlar. Egemen güçlerin ve zenginlerin İzin verildiği kadar iş ortaya koyabilirler.

Bu seçime 31 Parti giriyor. Diğer 30 partiden bizim yönümüz farklıdır. Bu partilerin hiç birinden bozuk düzeni değiştirmekle ilgili bir söz duyamazsınız. Muhterem Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa KAMALAK’ın ifadesiyle Saadet Partisi; partilerin değil, bu zalim sistemin alternatifidir. Bu bozuk düzenin alternatifidir. Biz bu düzene bekçi olmaya değil, bu düzenin yerine adil bir düzen kurmaya geliyoruz.

 


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113