• BIST 10510.82
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Pilav Gününde Buluştular

Pilav Gününde Buluştular
Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Pilav Günü Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi merkez bina avlusunda yapıldı.

 Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Süleyman Kösenin açılış konuşması ile devam etti. Köse ‘’Pendik teki İmam-Hatip okullarının sayısı ve fiziki yapıları’’ hakkında bilgi verdikten sonra şöyle devam etti; ‘’Bu okullarımızın tamamında ayırım yapmadan etkinliklere, gezilere götürerek hizmet sunmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta da bir kamp programımız var. Sizlerden aldığımız destekle çalışmalarımızı daha iyi bir şekilde devam edeceğiz. Hepinize bu etkinliğimize katılımlarınızdan, bize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

    Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü İhsan Aygül de okulun tarihçesi hakkında bilgiler verdikten sonra mevcut durumda eğitim veren İmam-Hatip Okulu Şubeleri ve yeniden müstakil okul haline dönüşecek okullar hakkında bilgi verdi. Pendik Türkiye’nin en fazla İmam-Hatip Lisesi ve Orta Okulu bulunduran şehri olduğunu kaydeden Aygül sözlerini şöyle tamamladı; ‘’Sizlere düşen önümüzdeki öğretim yılında çocuklarınızı adresinize en yakın olan okula kaydettirmektir. Bizler eğitim kadromuzla öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeğe çalışırken sosyal etkinliklere de ağırlık veriyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Hadis Yarışmalarının 29. sunu gerçekleştirdik. 300’e yakın öğrenci katıldı. Katılan tüm öğrencilerimize birer çeyrek altın hediye ettik. Ayrıca 50 öğrenci ve 6 öğretmenimizi de 26 Haziranda Umreye gönderiyoruz. Bunları hep sizlerin destek ve teşvikleri ile yapıyoruz. Hepinize bu programımıza katılımınızdan ve bize gösterdiğiniz desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Başarılarıyla Anılmıştır

    Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil de bir selamlama konuşması yaparak’’Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi hep başarılarıyla ön planlara çıkıp isminden bahsettirmeyi başarmıştır. Gerek önemli Fakültelere öğrenci göndererek gerekse sosyal etkinliklerle hep ispatlamıştır. Bende bir İmam-Hatip mensubu olarak aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum. Hep başarılarla anılmanız dileğiyle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum’’ dedi.

  Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Pilav Gününe; Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Süleyman Köse, Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü İhsan Aygül, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil, Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No.lu Şube Başkanı Talat Yavuz, Pendik Belediye Başkanlığı Danışmanlarından Ahmet Akçil, Kurum Yöneticileri, Pendik Anadolu İmam-Hatip Lisesi emekli öğretmenleri, eski mezunları, veli ve öğrencilerin de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Katılımcılara pilav ve ayran ikram edildi.











  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113