• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Pendik?te yılın nikahı

Pendik?te yılın nikahı
Pendik li Sanayici, Gurbetçiler Plastik A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Erol Köstek?in oğlu Ömer Köstek, hayatını Gülsüm Demirci ile birleştirdi. Yunus Emre Kültür Merkezi, izdihamdan dolayı tarihi günlerinden birine şahitlik etti.

Pendik’in tanınmış simalarından hayırsever İş Adamı Gurbetçiler Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Köstek’in oğlu Ömer Köstek, hayatını Gülsüm Demirci ile birleştirdi.

Ömer Köstek ile Gülsüm Demirci çiftinin nikah şahitliğini Prof Dr. Ali Akyüz, Prof Dr. Muhammed Emiroğlu, Sanayiciler Ahmet Çelebi, Mahmut Kumru ve Sigorta Brokerı Turan Sürücü yaptı. Nikahı ise Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil kıydı.

NİKAHI RÜSTEM KABİL KIYDI

Genç evlilerin nikahını kıyan Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem Kabil, konuşma yapması ve evlilik cüzdanını çiftlere takdim etmesi için Prof. Dr. Ali Akyüz’e söz verdi. Ali Akyüz’ de kısa bir konuşmadan sonra, Prof Dr. Muhammed Emiroğlu’nu davet etti. Emiroğlu, aile yapısının temellerinin nikahla atıldığını kaydederek genç çiftlere ve salondaki davetlilere çeşitli nasihatlerde bulundu. Evliliğin kutsal bir müessese olduğuna dikkat çeken Emiroğlu, evlilik müessesesinin sağlıklı yürüyebilmesi için karşılıklı fedakarlık, sevgi ve saygı esastır. Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Topluma faydalı hayırlı nesiller yetiştirmelerini niyaz ediyorum. Allah hayırlı etsin.”dedi.

SOMA'DAKİ FACİADAN DOLAYI SADE NİKAH TÖRENİ

Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılan nikah törenine sanayici ve iş adamı Erol Köstek’in sevenleri salonu tıklım tıklım doldurdu. Nikaha gelenler fazla olunca çok sayıda davetli ayakta kaldı. Soma’daki faciadan dolayı sade bir nikah töreni yapıldı. Hayatını kaybeden maden şehitleri ve yeni evlenen çiftler için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK























  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113