• BIST 13694.19
  • Altın 6408.33
  • Dolar 45.9704
  • Euro 53.01
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 27 °C

Pendik'te “Nostaljik Kayık Turları” Başladı

Pendik'te “Nostaljik Kayık Turları” Başladı
Pendik Belediyesi, ilçe sakinlerini denizle buluşturan geleneksel “Nostaljik Kayık Turu” etkinliğini başlattı.

Yaz boyunca her Cumartesi gerçekleştirilecek etkinlikte Balıkçılar Çarşısı’ndan hareket eden kayıklar, Kaynarca Sahili’ne kadar uzanan rotada yaklaşık 45 dakikalık turlar düzenliyor.

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen Nostaljik Kayık Turu etkinliği, bu yaz da ilçe sakinlerini denizle buluşturmaya devam ediyor. Son üç yıldır vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik kapsamında düzenlenen turlar, Pendik sahilindeki Balıkçılar Çarşısı’ndan hareket ederek Kaynarca sahiline kadar uzanan güzergahta gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 45 dakika süren kayık turlarında vatandaşlar, Marmara Denizi’nin eşsiz manzarası eşliğinde keyifli vakit geçiriyor. Yaz sonuna kadar her Cumartesi gerçekleştirilecek etkinlikte katılımcılar hem denizin tadını çıkarıyor hem de sahil boyunca uzanan doğal güzellikleri yakından görme fırsatı buluyor.

dbb287ea-c454-455e-a42e-6e1e80959117.jpg

Başvurular, etkinlik.pendik.bel.tr sitesinden yapılıyor

18 yaş ve üzerindeki tüm Pendik sakinlerinin katılımına açık olan Nostaljik Kayık Turu etkinlikleri, yaz boyunca belirlenen program kapsamında devam edecek. Turlara katılmak isteyen vatandaşların, etkinlik.pendik.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113