• BIST 10266.27
  • Altın 2401.823
  • Dolar 32.2594
  • Euro 34.6419
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Pendik'te amatör spora güçlü destek

Pendik'te amatör spora güçlü destek
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ali Düşmez, Pendik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu toplantısında yaptığı konuşmada, amatör spora Pendik'te güçlü bir destek verildiğini söyledi.

Pendik Amatör Kulüpler Birliği tarafından, Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri'nde organize edilen toplantıya, Pendik Belediye Başkan Yardımcıları İzzet Öztop, Sami Divleli, İstanbul Amatör Kulüpler Federasyon başkanı Ali Düşmez, Pendik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Eşref Şeneroğlu, Pendikspor Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Yılmaz ve çok sayıda kulüp temsilcisi katıldı.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ali Düşmez, yaptığı konuşmada, Pendik'te spora ve sporcuya verilen destekten dolayı son derece memnun olduğunu kaydetti. Özellikle Pendik Belediyesi'nin amatör spora verdiği desteği Türkiye'de gittiği her yerde seslendirdiğine dikkat çeken Düşmez, " Buraya gelmemdeki en önemli sebep Pendik Belediyesi'nin amatör spora verdiği destektir. Burada bulunan başkan yardımcıları İzzet Öztop ve Sami Divleli başkanlarımızın şahsında Kenan Şahin Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Sami Divleli'de yaptığı konuşmada, eğitime ve spora bakışlarının her kesim tarafından gayet iyi bilindiğine işaret ederek, " Gerek eğitim alanında, gerekse spor alanında ciddi yatırımlarımız var. Sporu seven bir belediye başkanımız var. Pendik Belediyesi olarak, her fırsatta amatör sporumuza destek veriyoruz. Desteğimiz bundan sonraki süreçte de devam edecektir."diye konuştu.

Daha sonra amatör spor kulübü yöneticileri, federasyon başkanına istek ve talepleriyle ilgili sorular sordular. Soruları not alan Ali Düşmez, çözümleri için en kısa sürede harekete geçeceğini söyledi.






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113