• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Pendik'te 120 bin öğrenci için zil çaldı

Pendik'te 120 bin öğrenci için zil çaldı
Pendik Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 2014-2015 eğitim-öğretim yılı açılış programı Kavakpınar'daki Fuat Köprülü İlkokulu'nda gerçekleşti.

Programa Pendik Kaymakamı Osman Tunç, belediye başkan yardımcısı Cevat Yaman, milli eğitim müdürü Recep Dernekbaş, müftü Ziya Ersin, emniyet müdürü, mahalle muhtarı İrfan Çiftçi, bazı okul müdür ve yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.

Programın sunuculuğunu okulun müdür yardımcılarından Serap Alparslan yaparken, açış konuşmasını okul müdürü Mehmet Akif Aydın yaptı. Aydın, konuşmasında, " Saygıdeğer velilerimiz, çocuklarınız sizin olduğu kadar bizimde yavrularımızdır. Okula iyi bir eğitim ve uygar vatandaş olmak için geliyorlar. Öğrencilerimiz başarılı olmak için öğretmenlerinizi, okulunuzu, ailenizi sevin ve çok çalışın.Göreceksiniz başarı arkasından gelecektir."dedi.

 

Geleceğimizin teminatı yavrularımızı

en iyi şekilde yetiştirmeliyiz

Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş'ta yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başladı. Dernekbaş, " Tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmen ve yöneticilerimize başarılar dilerim. Çocuklarımızın heyecanını bizler de yaşamaktayız. Bizler, eğitim yöneticileri olarak geleceğe yatırım yapmalıyız. Bu yatırımın en başında insan gelir. Geleceği ancak iyi ve bilgili nesiller yetiştirerek inşa edebiliriz. Yarınlarımızı teslim edeceğimiz yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Bunun içinde top yekün fedakarlık gerekiyor. Anneler-balar, öğretmenler, okul müdürleri ve bizler, yavrularımızın ge leceği adına özverili olmalıyız. Bütün topluma bu anlamda görevler düşüyor. Herkes sorumluluklarını yerine getirirse, yarınların Türkiye'sini güçlü bir şekilde inşa etmiş oluruz."dedi.

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman'de, öğrencilere seslendi. Yaman, " Çok okuyun, çalışın disiplinli olun. öğretmen, anne-baba ve büyük sözü dinleyin. Mutlak başarılı olursunuz." dedi.

Kaymakam Osman Tunç'ta 2014-2015 eğitim-öğretim yılını kutlayaak konuşmasına başladı. Osman Tunç, " Sevgili veliler, çocuklarımız çok değerli ve kıymetlidir. Bu güzelim okul binaları aylardır boş duruyordu, hiç bir değer ve anlam ifade etmiyordu. Bugün çocuklarımız sınıfları dolduruncu binaların bir anlam ve değeri olmaya başladı.  Başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum."dedi.

Sınıf öğretmeni Ayşe Ebru Yüksel ile birlikte sahneye gelen 4. sınıf öğrencisi Duygu Cebeci, okula yeni katılan İrem Su Küçükoğlu ve Ahmet Kaan Kavak’a "hoşgeldiniz" çiçeği takdim etti.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK






















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113