• BIST 10223.14
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Pendikspor ateşle oynuyor

Pendikspor ateşle oynuyor
İl iki haftayı puansız kapatan Pendikspor, 3. haftada Turgutluspor ile kendi sahasında oynadığı karşılaşmada da galibiyetle tanışamadı. Üç haftada sadece bir puan alan kırmızı beyazlılar henüz gol kaydına muvaffak olamadı.

MAĞLUBİYETİ HALUK ÖNLEDİ

şSezona kötü başlangıç yapan Spor Toto 2.lig kırmızı grubun, kırmızı beyazlı takımı Pendikspor ile kırmızı siyahlı Turgutluspor’un Pendik Stadı’nda yaptıkları karşılaşmadan gol sesi çıkmayınca müsabaka 0-0 sona erdi.

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor, kendi evinde kaybettiği Nazilli Belediyespor maçının telafisi için geldiği Pendik’ten istediğini alarak döndü.

Pendikspor ise üç maçta henüz golle tanışamazken Turgutluspor karşında ilk puanını aldı.

Pendikspor, Turgutluspor’un iki net gol vuruşunu kaleci Haluk’un üstün performansı sayesinde önleyip mağlubiyetten kurtulurken her iki takımın ağlara giden birer topu ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

KARTLAR HAVADA UÇTU

şSarı kartların havada uçuştuğu karşılaşmada Pendikspor organize bir atak geliştiremezken 72 sırt numarasıyla Abdullah Yılmaz, 7 sırt numarasıyla Umut Eskiköy’ün ve biraz da 18 sırt numarasıyla Deniz Sığa’nın şahsi gayretleri gol bulmaya yetmedi.

Kaleci Haluk Tanrıseven hariç, takım da göze batan futbolcu yoktu. Organize atak geliştirilemedi. Takımı için yardımlaşmanın oldukça zayıf, isabetli pas yüzdesinin son derece düşük olduğu gözlemlendi.

Turgutluspor’un beceriksizliği yüzünden üçüncü hafta sonunda gol atmasa da 1 puanla tanışan Pendikspor’un gelecek maçlarda işinin hiçte kolay olmadığı bir gerçek.

Pendikspor, kendi evinde ilk haftada mağlup olduğu Çankırıspor’un ardından deplasmanda Tepecikspor’a kaybetmişti. Turgutluspor karşısındada galibiyet elde edemeyen kırmızı beyazlılar oynadığı futbolla da ilerisi için ümit vermedi.

UYUM SORUNU VAR

şPendikspor’un artık puan kaybına tahammülü yok. Oyuncuların moral motivasyonunu üst düzeye çıkarmak için çaba sarf eden teknik heyet, tüm oyuncularla yakından ilgileniyor.

Teknik Direktör Pendikspor’un, "Sezona biraz sıkıntılı başladık. Ancak hem genç hem de yeni kurulan bir ekip olarak alışma sürecindeyiz. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olarak vites yükselteceğiz.  Ben takımıma ve oyuncularıma yürekten inanıyorum onlar istedikten sonra işlerin daha iyi gideceği kanaatindeyim.”dedi.




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113