• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Pendikli öğrencilerin başkanı Kaya oldu

Pendikli öğrencilerin başkanı Kaya oldu
Pendik'in tek proje okulu olan Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ertuğrul Muhsin Kaya, 2014-2015 yılı Pendik İlçe Öğrenci Başkanlığını kazandı.

PENDİK ÖĞRENCİ BAŞKANI ÖMER ÇAM ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDEN ERTUĞRUL MUHSİN KAYA OLDU

Her yıl demokrasi kültürünü geliştirmek için Milli Eğitim Bakanlığınca okullarda öğrenci başkanlığı seçimleri yapılmaktadır. Öncelikle sınıf düzeyinde herkes kendi temsilcisini seçiyor. Okul başkanlığına aday olmak isteyenler ekibini kurarak propaganda ve tanıtım faaliyetlerine başlamaktadır. Okul içi tanıtım faaliyetlerinden sonra normal seçimlerdeki gibi sandık kurulları ve sandık müşahitleri kuruluyor ve adayların resimlerinin bulunduğu oy pusulalarına evet mührü basılarak seçim yapılıyor. Seçimde en çok oyu alan aday okul başkanı seçiliyor.

Okul öğrenci başkanları seçildikten sonra İlçe öğrenci başkanlığı süreci başlıyor. Burada da okul öğrenci başkanları kendilerini ilçede temsil edecek İlçe Öğrenci başkanını seçiyorlar.

Öğrenci yoğunluğunun fazla olduğu Pendik ilçesinde de zorlu ama demokratik bir seçim süreci yaşandı. Seçim sonucunda İlçemizin tek proje okulu Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ertuğrul Muhsin Kaya en yüksek oyu alarak 2014-2015 yılı Pendik İlçe Öğrenci Başkanlığını kazandı.

Artık Pendik İlçesindeki 126 bin öğrencinin temsilcisi olduğunu ve bu görevi yerine getirmek için ekip olarak hizmet edeceklerini belirten Ertuğrul Muhsin Kaya kendisine destek veren ve vermeyen herkese teşekkür ederek, hizmet yaparken benliği bir tarafa bırakıp biz ruhuyla hareket edeceklerini belitti.

Pendik Öğrenci Başkanı Olarak İstanbul’u da temsil etmek istediklerini belirten başkan bunun için herkesin desteğini beklediklerini de ifade etti.

 

Ömer Çam Anadolu İmam hatip Lisesi Müdürü Nihat Morgül Pendik Öğrenci seçimlerini kazanan Ertuğrul Muhsin Kaya’yı tebrik ederek her türlü desteği kendisine sağlayacaklarını ifade etti. Mezunlar derneği Başkanı Süleyman Köse, Ömer Çam AİHL Müdür Başyardımcısı Nazım Genç, Öğrenci Velileri Av. Rıza Yorulmaz ve yine Av.Şaban Tamer de öğrencimizi tebrik ederek desteklerini ifade ettiler.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113