• BIST 10218.58
  • Altın 2436.613
  • Dolar 32.1784
  • Euro 34.623
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 10 °C

Pendikli kuaför Napoli'de öyle bir traş yaptı ki!

Pendikli kuaför Napoli'de öyle bir traş yaptı ki!
Pendikli kuaför Şaban Topçu'nun da yer aldığı milli takım, İtalya’daki yarışmada dünya üçüncülüğünü elde etti.

İtalya’nın Napoli kentinde düzenlenen On Hair Milan Edition Saç Tasarımı Festivali'nde CMC Cat Türkiye Milli Takımı İtalya’nın Napoli kentinde düzenlenen yarışmada dünya 3. olarak yurda döndü. Türkiye’nin seçilmiş en iyi kuaförlerinden oluşan 6 kişilik ekipte Pendikli kuaför Şaban Topçu’da yer aldı.

ŞABAN TOPÇU’NUN TASARLADIĞI SAÇ ÇOK BEĞENİLDİ

28 ülkenin katılımıyla 23 – 24 Ekim’de gerçekleştirilen şampiyonada dünyaca ünlü kuaförler birbirleriyle yarıştı. Yarışmada CMC Cat Türkiye ekibi 3. olurken, Pendikli Kuaför Şaban Topçu'nun tasarladığı saç çok beğenildi.

ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATTIK

Şaban Topçu, yarışmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, “ Kariyerim adına çok önemli bir yarışmaydı. Yarışmaya CMC Cat başkanı Mustafa Ceylan önderliğinde çok iyi hazırlandık. Başarılarımızda katkıları büyüktür. Kendisine ve kıymetli eşleri stil danışmanımız Türkan Ceylan’a çok teşekkür ediyorum. Türkiye olarak mesleğimiz adına önemli bir başarıya imza attığımıza inanıyorum. Ekip  olarak bu başarıyı önümüzdeki senede sürdürmeyi hedefliyoruz. Bu kupayı öncelikle Pendiklilere ve ardından Türkiye’ye armağan ediyorum” diye konuştu.

3. DÖNMEK BİZE GURUR VERDİ

CMC CAT Türkiye başkanı Mustafa Ceylan ise,  “Her yıl düzenlenen ve bu yıl 28 ülkenin katıldığı bu yarışmadan 3. olarak dönmek bize gurur verdi.  Bu bir ekip işiydi, takımdaki her bir yarışmacının emeği çok büyüktü.  Hepsini tebrik ediyorum. Pendikli kuaför Şaban Topçu'da gerçekten çok iyi bin performans sergileyerek iyi bir saç tasarımı yaptı. Gelecekte daha iyi başarılara imza atacaktır."diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113