• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

Pendikli adaylar yerel basınla buluştu

Pendikli adaylar yerel basınla buluştu
Pendik kökenli AK Parti'li milletvekili adayları Pendik İlçe Başkanlığı'nın organizasyonuyla Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri'nde yerel medya mensuplarının karşısına çıktı.

İstanbul 1.Bölgeden milletvekili adayı olan Erol Kaya, Hulusi Şentürk, Alim Erdemir, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, İlçe Başkanı Rüstem Kabil, İl Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Kalav ve Pendik SKM Başkanı Av.Hasan Ünal toplantıya katılan isimnler oldu.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabul, Pendik'ten ilk kez üç ismin milletvekili adayı olduğunu bu durumun kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi. SKM Başkanı Av.Hasan Ünal'da, hedeflerinin yüzde 70 oy olduğunu vurguladı.

Duyuru Gazetesi Genel Yayın Müdürü Yaşar Şimşek'in, "400 milletvekili hedefi gerçekçi mi?" sorusu üzerine söz alan Erol Kaya, " Cumhurbaşkanımızın ve partimizin 400 milletvekili hedefi var. Ben bu hedefe ulaşacağımızı ümit ediyorum. Hedefimiz gerçekcidir. Halka güven verirseniz, hizmet ederseniz karşılığını alırsınız. Nitekim, 2002 seçimlerinde yüzde 34 oy aldık. Karşılığında ise 369 milletvekilimiz oldu. Şimdiki oy oranımız yüzde ellilerin üzerinde. Ben 400 milletvekili hedefimize ulaşacağımıza gönülden inanıyorum. Halkımız anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla bizi TBMM'ye taşıyacaktır."dedi.

Toplantıda Hulusi Şentürk ve Alim Erdemir'de birer konuşma yaptı. 

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'de başkanlık sisteminin belediyelerde uygulanan model olduğunun altını çizdiği konuşmasında, " Başkanlık sistemi yerel yönetimlerde başarıyla uygulanmaktadır. Belediye Başkanı yerel anlamda başkanın yetkilerine sahiptir. Bu sistemin bizi ne kadar başarılı kıldığı ortadadır. Pendik'e yapılanları görüyorsunuz. Çok ciddi hizmetler götürüyoruz. İnşaAllah Türkiye'de başkanlık sistemine geçerek daha güzel hizmetlerle muhattap olacaktır."dedi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113