• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Pendik Belediyesinden “Engel-siz Şenlik”

Pendik Belediyesinden “Engel-siz Şenlik”
Pendik Belediyesi Engelliler Haftasına Özel “Engel-siz Şenlik” düzenledi. Şenliğe katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Sizlerle burada olmaktan çok mutluyum.

Bu şenliğimizi gelenekselleştirmek istiyoruz. Tüm yıl boyunca her daim elimizden gelen gayretler çerçevesinde sizlere hizmetlerimizi sunmaya çalışıyoruz.” dedi. Başkan Ahmet Cin, şenlikte engelli çocuklarla oyunlar oynadı, etkinliklere katıldı.

icin-5-032.jpg

Pendik Belediyesi, Engelliler Haftasına özel düzenlediği “Engelsiz Şenlik” ile engelli bireylere ve çocuklara eğlenceli anlar yaşatıyor. Şenliğe katılan Başkan Ahmet Cin’e Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin eşlik etti. Başkan Ahmet Cin konuşmasında “Sizlerle burada olmaktan çok mutluyum. Bu şenliğimizi gelenekselleştirmek istiyoruz. Tüm yıl boyunca her daim elimizden gelen gayretler çerçevesinde sizlere hizmetlerimizi sunmaya çalışıyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezimiz de bu hizmetler dahilinde sayılı belediyenin yapabildiği çok özel bir proje. Sizler için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. Başkan Ahmet Cin, sonrasında engelli çocuklarla çeşitli etkinliklere ve oyunlara katıldı.

icin-666.jpg

"Engel-siz Şenlik" 4 gün sürecek 

Çamlık Mahallesi’nde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nde 10-13 Mayıs tarihleri arasında 4 gün boyunca sürecek festivalde palyaço, yüz boyama, İbiş Gösterisi, müzikli eğlenceler, halat çekme ve çuval yarışları, Bubble Baloncuk Gösterisi, jonglör ve daha birçok etkinlik yapılıyor. Her yaştan engelli çocuk ve birey festivalde neşeli dakikalar geçiriyor. Eğlencenin yanı sıra alanda kurulan mangalda yemek ve pamuk şekeri ikramı yapılıyor.  

icin-1-280.jpg

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113