• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

ÖZER'DEN GÜRÜLTÜYE SET

ÖZER'DEN GÜRÜLTÜYE SET
Özer Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Özer, Şekerpınar Mevkiinde Marmara Geri Dönüşüm Yapı Kooperatifi sahası hizmet alanında faaliyete giren fabrikasıyla Jeneratör’lerin sesini kısacak.

İnsanları gürültü kirliliğinden

Pendik’li İş Adamı kurtaracak

 

JENERATÖR GÜRÜLTÜSÜNE SON

Büyük gürültülerle çevreyi rahatsiz eden jeneratörler, olmazsa olmazımız. Ancak çıkardığı gürültü ve verdiği rahatsızlık ise istenmeyen bir durum. Özellikle büyük işletmeler yedeklerinde bulundurdukları elektrik üretim makinaları jeneratörleri çalıştırmak zorunda kaldıkları bir gerçek ve vaz geçilemez bir durum.

 Pendik’li İş Adamı Nazmi Özer bu açığı iyi yakalamış olacakki insanları sağlığını bozabilecek kadar gürültü kirliliğine neden olan makinalar için bir formül üreterek seslerini asgariye indirecek kabin ve kabinler üretmeye başladı. Bu konuda önemli başarı sağlayan Özer Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Özer, tüm kurumların ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni bir fabrika kurdu. Yaklaşık 100 kişinin istihdam edildiği fabrika geçtiğimiz 7 Haziran’da PESİAD Başkanı Ahmet Cin ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bir törenle hizmete girdi.

PENDİKLİ İŞADAMINDAN DEV TESİS

Jeneratör kabinleri üreterek Dünya’nın bir çok ülkesine ihraç eden Özer Elektrik, Şekerpınar’daki tesislerini genişleterek 3.600 metrekarelik dev bir alan üzerinde hizmet vermeye başladı.

Özer Elektrik Sanayi ve TiC. LTD ŞTİ tarafından Şekerpınar’da üretilen %100 yerli jeneratör kabinleri; Kazakistan, Azerbaycan, Gürcistan, Romanya, Arnavutluk, Türkmenistan, Irak, İran, Suudi Arabistan, İngiltere, Hollanda gibi dünyanın birçok ülkesine ihraç ediliyor.

PENDİK Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (PESİAD) üyesi de olan Nazmi Özer’in kurucusu olduğu Özer Elektrik Sanayi her geçen yıl  büyümeye devam ediyor.

Maltepe, Kartal ve Pendik’ten sonra geçtiğimiz hafta Şekerpınar mevkiinde bulunan tesislerini genişleterek 3.600 metre kare alan üzerinde hizmet verecek olan Özer Elektrik; burada tamamı %100 yerli jeneratör kabinleri üreterek yurt içine ve yurt dışına ihraç ediyor.

MUHTEŞEM AÇILIŞ

Tesisin geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen açılış törenine PESİAD Başkanı Ahmet Cin, Başkan Yardımcısı Süleyman Yılmaz, Pendikspor Başkanı Sami Bayram ve çok sayıda seçkin davetli katıldılar.

Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan kurucu Nazmi Özer; “Hedefimiz üretimini yaptığımız jeneratör kabinlerini tüm dünyada markalaştırmak ve Türkiye’nin yükselen ihracat çıtasına katkıda bulunmaktır. Bizleri yalnız bırakmayan, manevi desteklerini esirgemeyerek hep yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Firma Hakkında:

1975 yılında İstanbul Maltepe’de kurulan ÖZER ELEKTRİK bobinaj ve elektrik taahhüt işlerinde faaliyete başlamıştır.

1987 yılında limited şirketi olarak kurulan ÖZER ELEKTRİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ kısa zamanda göstermiş olduğu başarılarla kendisini kanıtlamış ve sektörün üst sıralarında hak ettiği seçkin yerini almıştır.

Firma, ECA, Tekel Tütün İşletmeleri, Gamak Motor, Garanti Koza İnşaat gibi birçok büyük firmanın elektrik işleri, fabrika kurulumları ve danışmanlığını yapmıştır.

ÖZER ELEKTRİK bu hizmetlerin yanında 1998 yılından bu yana sektörde tanınmış jeneratör üreticileri için mekanik ve elektrik montaj aksamları imalatı ve proje bazlı jeneratör montajları ile faaliyet alanını genişletmiş bulunmakta.

13,5 kVA ve 3400 kVA gücündeki jeneratörler ve konjenerasyonlar için imal edilen; ses izolasyonlu modüler ve konteyner tipi kabinler, endüstriyel ve kritik tip susturucular, prizmatik yakıt depoları, titreşim önleyici vibrasyon takozları, elektrik panoları vb. tüm Türkiye’ye dağıtılmakta ve çeşitli ülkelere ihraç edilmektedir.

Firma yapmış olduğu seri imalatların yanında, sipariş aldığı jeneratör modeli ve müşteri isteklerine göre özel imalatlarla da müşterilerine çözümler üretmektedir.

Almış olduğu ISO 9001 Kalite Belgesi, kaynak sertifikaları, Çevre Bakanlığı onaylı ses izolasyonlu konteyner tipi jeneratör kabini üretim belgesi gibi çalışmaları ile sürekli kendini yenileyen, rekabetçi ve çağdaş tutumuyla müşteri memnuniyetini üst derecede tutan ÖZER ELEKTRİK, konusunda uzmanlaşmış mühendislik ve teknik kadrosu, 3600 m2 imalat alanı ve modern CNC makine parkuru ile ürün ve kalitesini arttırmaya devam etmektedir.

İmalatların tamamı yerli üretim olup, tüm ürünler de firma adına patentlidir.

ÜRÜNLER: Jeneratör Kabinleri, Moduler Konteyner, Yakıt Tankları, Susturucu, İzalatör

HİZMETLER: Borulama, Kablolama & Şalter Kojenerasyon, Oda Ses İzolasyonu, Yakıt Otomasyonu

İletişim:

Merkez: Ankara Caddesi Köşem Apt. No.85/2 Pendik / İstanbul  Tel: 0530 765 41 63

Fabrika : Şekerpınar Mevkii Marmara Geri Dönüşümcüler Yapı Koop. 239 Ada 10 Nolu Parsel Şekerpınar-Çayırova / KOCAELİ

Tel: 0262 658 17 70 (Pbx)

E-mail: sozer@ozerelektrik.com / satis@ozerelektrik.com

 

 
















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113