• BIST 10319.96
  • Altın 2465.915
  • Dolar 32.2447
  • Euro 35.0774
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ordu Mahalle Esnafından örnek davranış

Ordu Mahalle Esnafından örnek davranış
Otomobilin çarptığı yaralı köpeğin acı çekmesine dayanamayan Ordu Mahallesi Sakinleri, veterinere götürerek hayvanı tedavi ettirdiler.

KÖPEK İNSANLARA ADETA YALVARIYORDU

Pendik Çamçeşme Mahallesi'nde (Ordu Mahallesi)  Aydınlı Yolu Caddesi ile Hakan Sokağının kesiştiği noktada bir özel otomobilin çarptığı yaralı bir köpeğin acılar içinde kıvranmasını gören Ordu Mahallesi Hakan Sokak Esnafı ve sakinleri. Köpeğin adeta bir insan gibi yardım için yalvarırcasına ağladığına şahit olduklarını ve daha fazla acılar içinde kıvranmasına dayanamayıp hemen sokak arasonda bulunan Divan Taksi tarafından Tuzladaki bir veterinere götürdüklerini belirttiler.

Otomobilin Çarptığı Sokak Köpeğini 850 YTL'ye Tedavi Ettirdiler

Geçtiğimiz Hafta Plakası Alınamayan Bir Otomobilin Çarptığı Sokak Köpeğinin Yardımına halk arasında Ordu Mahallesi olarak bilinen esnafı Koştu. Hakan Sakak Esnafı ve vatandaşlar köpeği veterinere götürerek ameliyat ettirdiler.

Olay, Ordu Mahallesi semtinde geçen hafta plakası alınamayan bir otomobilin sokakta yürüyen köpeğe çarparak kaçmasıyla başladı. Savunmasız köpek acı içinde yerde kıvranırken, köpeğin inlemesini duyan Hakan Sokak esnafı ve sakinleri, Osman Karakaya, Mustafa Demirbaş, Şafak Yıldız, Hüseyin Öztürk, Hıdır Bilir, Hatice Topal, Ali Öztürk ve Zeynap Bilgili başta olmak üzere çok sayıda vatandaşında el birliğiyle köpek veteriner hekime götürüldü.

Ön sağ ayağı ezilen, birde kırığı tespit edilen köpeğin ameliyat edilmesi gerektiğini öğrenen Hakan Sokak Esnafı. Aralarında 850 TL para toplayarak burada sokak köpeğinin gerekli tedavisini yaptırdılar, Fındık adını verdikleri köpeğin ameliyat iyi geçtiğini ve yakın zamada özgürlüğüne kavuşacağını söylediler.

Ameliyatın ardından, hayvan sevgisi olmayan kişinin, insan sevgisinin de olamayacağını dile getiren Hakan Sokak esnafı, "Bu nasıl insanlık. İnsanların insana saygısı kalmamış, bari biraz hayvanlara karşı saygıları olsun. Biz bu sokak köpeğine sahip çıktıık ama ya dışarıdaki milyonlarca hayvan ne olacak? Lütfen sokakta yaşamak zorunda kalan hayvanlarımıza sahip çıkalım. Sonuçta onlarda bir can taşıyor." dediler.







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113