• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Onların gülümsemesi bir ömre bedel

Onların gülümsemesi bir ömre bedel
AK Parti Pendik İlçe Gençlik Kolları, hayalini çiz projesi kapsamında onlarca çocuğa istediği hediyeleri alarak evlerine kadar götürüp teslim etti.

Çocukların, özellikle de istediğine çeşitli nedenlerle sahip olamayan çocukların proje kapsamında çizdiği resimler, hayden gerçeğe dönüştü. Çocuklar hayellerini çizerken sahip olamadıkları bisiklet, oyuncak, sıcak bir yuva, yatacak kanepe vb. resmettiler. Resimlerden yola çıkan AK Parti Pendik Gençlik Kolları, çocukların resmettikleri hediyeleri eksiksiz alarak, evlerine kadar teslim ettiler.

Hediyeleri teslim etmek için kapı kapı dolaşan AK Parti Pendik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şenaslan ve yöneticiler, oldukça duygulu anlar yaşadılar. Onlarca çocuğu mutlu edebilmenin şükrünü eda etmlekte zorlandıklarını ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şenaslan, "Şehrin bayraklarla süslendiği, stadyumların, meydanların çocuklarla doldurulup çocukların zoraki mutlu gösterildiği gündeyiz. Bugün 23 Nisan, günün anlam ve önemine binaen yapılan süslü konuşmalar, mutluluk temenni edilen edilen yarınlar gibi bir çok klişeye inat, bugün birçok çocuğun evinde ne bir konuşma ne bir zoraki gülümseme var.

Bugün sadece Tuğçe'nin yüzündeki gülümseme, kalın çerçevelerinin ardından güzel gözleriyle heyecanla baktığı, belki de geceleri başını yastığa koyduğu, hayal edebildiği bisikleti var. Bir çocuğun gülümsemesindeki ışığın gözlerine yansıdığı işte umutla bakabileceğimiz geleceğin resmi var.

Bir grup genç, Ak Parti Pendik Gençlik Kolları ellerinde çocukların hayallarinden kaleme düşmüş resimlerle bir nebzede olsa o gülüşe ortak olabilmek katkıda bulunabilmek amacıyla ulaşabildiği kadar çocuğa ulaşarak günün anlam ve öneminin ne olduğunu gösterdi.

Daha önce Türkiye'de herhangi bir STK vs. tarafından yapılmayan bir projeyle örnek olurcasına '' Hayalini Çiz '' projesi amacına ulaştı.

Ne siyasi bir propaganda ne ucuz göstermelik davranışlar sergilemeden reklam değil emsal olan Pendik AK Parti Gençlik Kollarındaki fedakar gençlere teşekkür ediyor, diğer kurum, kuruluş ve STK'lara emsal olmasını umuyoruz.

Bize yardımlarını esirgemeyen başta belediye başkanımız Dr. Salih Kenan Şahin beyden ve Pendik'imizin isimsiz kahramanlarından Allah razı olsun."dedi.













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113