• BIST 10336.5
  • Altın 2401.232
  • Dolar 32.2653
  • Euro 34.7587
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Okuyun ve okuduğunuzu idrak edin

Okuyun ve okuduğunuzu idrak edin
Sultanbeyli Belediyesi?nin düzenlediği ve Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No?lu Şube Sultanbeyli Temsilciliği?nin desteklediği Sultanbeyli 1. Kitap Fuarı kapılarını açtı. Binlerce kitabın yer aldığı fuar 4 Ekim tarihine kadar Kent Meydanı?nda meraklılarını be

BİNLERCE KİTAP KENT MEYDANI’NDA

Kitap fuarının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Ne güzel söylemiş Üstad Necip Fazıl, “Seneler vurmadan silgiyi, bağlayın kitapla bilgiyi”. Bu dizelerden ilhamla birinci kitap fuarımızın açılışını yapıyoruz. En büyük dostumuz, sırdaşımız, yol arkadaşımız kitapla, bugün yeniden buluşuyoruz. Kitapla buluşmamıza vesile olan, kitap fuarımıza destek veren Basın Yayın Birliğimize, Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube Sultanbeyli Temsilciliğimize, çok kıymetli yazarlarımıza, fuara katılan birbirinden değerli yayınevlerimize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Onların destekleriyle kitap fuarımızı oluşturduk ve sizleri kitaplarla buluşturduk” dedi. 

Fuara destek veren Basın Yayın Birliği Başkanı Münir Üstün de, “Bizim için güzel bir gün. Ekim ayının hemen başında Sultanbeyli’de bismillah demenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Sultanbeyli’nin böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapması bizi mutlu etti” şeklinde konuştu.

Fuarın en büyük paydaşı olan Eğitim-Bir Sen adına konuşan İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Talat Yavuz ise, “ Özellikle ilk emri ‘’OKU’’ olan bir medeniyetin temsilcileri olarak biz eğitimciler, okullarımızda okuyan ve okuduğunu idrak eden nesiller yetiştirmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Eğitim-Bir Sen olarak bizler kültür hayatının canlanmasını çok önemsiyoruz. Sultanbeyli Temsilciliğimizin Sultanbeyli Belediyesi İle böylesine güzel bir organizasyona paydaş olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Birlikte gerçekleştirdiğimiz bu organizasyon Türkiye’de örnek alınacak, anlamlı bir etkinlik olarak tarihe not düşülecektir ‘’dedi.

Konuşmaların ardından İhsan Süreyya Sırma ve Rasim Özdenören okuyucularıyla söyleşi gerçekleştirdi ve kitaplarını imzaladı.

6 gün sürecek olan kitap fuarı 4 Ekim’de sona erecek.

 

 




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113