• BIST 10244.85
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Muzafferda'da Kutlu Doğum Coşkusu

Muzafferda'da Kutlu Doğum Coşkusu
Tuzla Mimar Sinan Mahallesi’nde eğitim öğretim veren Muzafferda Güzide Pulur İmam Hatip Ortaokulu, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla güzel bir etkinliğe imza attı.

Şifa Mahallesi Gençlik Merkezi Salonu'nda düzenlenen programa Kaymakam Mümin Heybet, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla,  İlçe Müftüsü Yunus Bıçakcı,  Mimarsinan mahalle Muhtarı Selahattin Ağca, Şifa Mahalle Muhtarı Nadi Mendeş, Eğitim Bir Sen 4’nolu Şube Başkanı Talat Yavuz, çok sayıda okul  müdürü ve yöneticisinin yanısıra vatandaşlar da katıldı.

 

KENDİ BENLİĞİNE DÖNMÜŞ ÇOCUKLAR YETİŞTİRİYORUZ

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Alireisoğlu,  Peygamberimizin Kutlu Doğumu’ndan yayılan aydınlık ve güzellikle buluşturma çabası içinde olan çocuklarımızı izleyeceksiniz. Peygamberimizin doğumuyla kendisi için, annesi için, babası için, ülkesi ve çevresi için her ne kadar güzellik varsa şimdi bu güzellikleri göreceksiniz. İmam Hatip Orta Okulu’nun ilk mezunlarını görme fırsatı bulacaksınız, bu ülkenin medeniyet değerlerini kaldırıp yüceltecek, kendi evine dönmüş, kendi toplumunun kalbine dönmüş, kendi şarkısına dönmüş çocuklar göreceksiniz.”dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, konuşmasında Tüm İslam Alemi’ninKutlu Doğumu’nu kutladı.

 

BU OKULUN VELİLERİNE İMRENDİM

Kaymakam Mümin Heybet ise konuşmasında, “Büyük bir duygu yoğunluğu yaşadık. Ben işin doğrusu henüz bir yılını bile tamamlamamış bir imam hatip ortaokulundan böylesi bir performans beklemiyordum. Günün mana ve öneminden ötürü koşarak geldim. İyiki gelmişim, aksi halde bu dünya tatlısı çocukların seslendirdiği ilahilerinden mahrum olurdum.”dedi.

 

Öğrencilerin sahne aldığı ilahi gurubu ve çiçek takdiminin ardından kutlu doğum pilav ikramıyla program son buldu.
























  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113