• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

"MÜSLÜMANLAR MÜSLÜMAN OLUN"

Cemal Kapan

“Tarih rastgele gelişmez. Gözünden hiçbir şey kaçmayan dünya üstatlarının yapıtıdır tarih. Doğal olarak, dünya üstatları, giz aracılığıyla korurlar kendilerini."

Bu satırlar, insanlığın beş yüzyıllık gizli tarihini anlatan meşhur Umberto Eco romanı Foucault Sarkacı'ndan...

Eco, kuşkusuz bu satırlarıyla Alman şair Heinrich Heine'nın "Para, zamanımızın tanrısı ise onlar da peygamberidir" dediği Rothschild gibi aileleri kast ediyordu.

Yenidünya düzeninde bütün dünyayı 5 ülke artı,( arka planda) İsrail yönetmektedir. Bunların hepsi aynı zamanda silah üreticileri ve satıcılarıdır. Düzeni daha sağlıklı kılmak adına bu 5 ülkenin dışındaki ülkelerin ne güçleri ne de çabaları bulunmaktadır. Dünya 5’ten büyüktür diye haykıran Türkiye’nin dışında…

Aslında bu 5 ülke de paravan. Oyunu planlayan, kuran, yöneten uluslararası finans aktörleridir. Bu aktörler de soyadları dünyanın tüm lisanlarında tanıdık gelen eni topu birkaç ailedir. Bunların başında Rothschild’ ler ve Rockefeller’ lar var.  Devletleri yöneten yöneticiler bile bu ailelerin kuklalarıdır.

Dünyada silah satan en büyük ülkeler ABD, Rusya, Çin, İngiltere, Fransa ve Almanya’dır. Bu ülkelerden sonra gelenler küçük satıcılardır. Yukarıda saydığım ülkeler dünya silah satışının toplam %75’ini yapmaktadır.

Bütün bu devletler Irak’a, Suriye’ye, Libya’ya, Afganistan’a demokrasi, insan hakları ve çağdaş hukuk düzeni getireceklerini vaat ederek operasyon yaptılar. Getirdikleri demokrasi ve özgürlük ortada…

Irak’a operasyon yaparken sahte raporlarla Irak’ta kimyasal silah bulunduğunu iddia ettiler. Kuveyt’i işgal etmesi için önce teşvik ettiler sonra savaş sebebi saydılar.

Libya’da devlet bile kalmadı. Mısır’da demokrasi ile başa gelen Mursi’ ye darbe düzenleyip her söze tamam diyen birini başa getirdiler. Suriye’nin hali ortada…

Büyük Ortadoğu Projesi ile bu toprakları yeniden tasarım süreci hala devam etmektedir. 2020 yılında G20’ye dönem başkanlığını Suudi Arabistan’ın yapacağı açıklandı.

 Hani şu tüm dünyanın bildiği, gizli değil açık sır olan vaka, Kaşık’çıyı bizim topraklarımızda parçalayıp, cesedini bile asit tankında eritip yok eden Suudi Arabistan.

Bütün Yemen’i açık hapishaneye çevirip aç bırakan Suudi Arabistan.

Hani bütün dünyada İslam ve Terörizmi yan yana getirip, bu algının oluşmasında başrolü oynayan İŞİD, El Kaide, El Nusra, Boko Haram gibi örgütleri finanse eden Suudi Arabistan.

Sözde İslami kimlikli terör örgütlerini üretme ve besleme görevini layıkıyla yerine getiren bu ülke, şimdi ödüllendirilerek G20 ülkelerinin sözcülüğüne getirildi.

Sonuç; Müslümanı, Müslüman coğrafyasında, Müslüman petrolünün finansıyla alınmış silahlarla yine Müslümana kırdırıyorlar.

İşte bu manzarayı görünce avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum: "Müslümanlar, Müslüman olun !" 

 

Bu yazı toplam 1155 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113