• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Muhtarlardan federasyon kararı çıktı

Muhtarlardan federasyon kararı çıktı
Kurnaköy Muhtarı Harun Yıldırım başkanlığında toplanan Pendikli Muhtarlar, Türkiye Muhtarlar Federasyonuna katılma kararı aldı. Kurnaköy Muhtarı Harun Yıldırım başkanlığında toplanan Pendikli Muhtarlar, Türkiye Muhtarlar Federasyonuna katılma kararı a

Geçtiğimiz 19 kasım Salı günü akşamı aylık olağan toplantısını Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesislerinde gerçekleştiren Pendik Muhtarlar Derneği'nin toplantısına katılım yüksek oldu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Yıldırım’ın, konuşmasının ana gündem maddesi  Şube Başkanlığını Kadir Delibalta’nın yürüttüğü İstanbul Muhtarlar Federasyonu'na üyelik konusu oluşturdu.

Yıldırım, konuşmasında şunları kaydetti, " Bugün burada olduğumuz gibi her zaman bir ve beraber olursak sorunlarımızı çok daha kısa sürede çözme fırsatı yakalarız. İki yıla yaklaşan dernek başkanlığı dönemimde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapılan çalışmalar ve toplantılar sonucu şikayet ettiğimiz bir çok problemin üstesiden gelmeyi başardık. Şimdi İstanbul Muhtarlar Federasyonuna üyeliğimiz sö konusu. Federasyona üye olmamız halinde  daha güçlü olacağız, sesimiz daha gür çıkacak ve sorunlarımızın çözümü de kolaylaşacaktır." dedi.

Harun Yıldırım'ın konuşmasının ardından söz alan muhtarlar, federasyona katılmanın faydalı olacağı görüşünde birleştiler. Toplantıya katılan tüm muhtarların oy birliğiyle İstanbul Muhtarlar Federasyonuna  üyelik kararı çıktı, Harun Yıldırım, telefonun ahizesini açık bırakarak federasyon başkanı Kadir Delibalta’yı aradı ve çıkan kararı kendisine iletti, Delibalta'da "Pendikli muhtar arkadaşlarım,  aramıza hoş geldiniz." ifadesiyle Pendikli muhtarları kararlarından dolayı kutladı.

Daha sonra muhtarlar birlikte yemek yediler ve sorunlarını dile getirdiler. 

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113