• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Mobilya Koçtaş'tan Alınır

Mobilya Koçtaş'tan Alınır
Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, her zevke ve bütçeye uygun mobilya çözümleriyle tek bir dokunuşla yaşam alanlarının atmosferini baştan aşağı yeniliyor.

Çalışma odasından yemek odasına, salondan çocuk ve genç odasına, antreden yatak odasına kadar tüm yaşam alanları için yüzlerce çeşit mobilya, dekorasyonda kendi stillerini yansıtmak isteyenleri bekliyor. Mobilyalarını değiştirip evlerinde köklü bir yenilik yapmak isteyenler veya ihtiyaçları doğrultusunda mobilya alışverişi yapacaklar Koçtaş mağazaları, Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir.

Koçtaş, farklı zevklere ve bütçelere hitap eden çözüm önerileri ve ilham veren güzel fikirleri ile yaşamın olduğu her yeri güzelleştirmeye devam ediyor. Dekorasyonun en önemli unsurları olan mobilyaları modern, klasik ya da country gibi farklı tarzlarda ve uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, zengin ürün yelpazesiyle hayal edilen ev dekorasyonunun tasarlanmasına bir adım daha yaklaştırıyor. 

1630589596-gorsel-1.jpg

Koçtaş; çalışma odalarından bebek ve çocuk odası mobilyalarına, yemek odasından antre mobilyalarına, salondan yatak odası mobilyalarına kadar ihtiyaç duyulan tüm ürünleri bir arada sunuyor. Çocukların özel alanlarını güzelleştirecek genç odası takımları, ofis koltukları, çalışma masaları ile daha verimli bir çalışma alanı oluşturulabilir. En çok vakit geçirilen oturma odalarında şık tasarımlı koltuklar, kanepeler, TV üniteleri ve sehpalar ev keyfini ikiye katlarken, yemek odası takımları da eve şıklık ve fonksiyonellik katıyor. Yatak odası takımları, gardıroplar, bazalar, karyolalar ve şifonyerler ise güne güzel bir başlangıç yapılmasını sağlayan uykunun vazgeçilmez adresi yatak odalarının, hayallerdeki gibi dekore edilmesine imkan tanıyor. Portmanto, askılık, ayakkabılık ve çok amaçlı dolaplar gibi antre mobilyaları ile de yaşam alanları hem daha düzenli hem de ferah bir görünüm kazanıyor.

Mobilya ve dekorasyona dair her şey Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında…

1630589603-gorsel-4.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113