• BIST 10005.15
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

MHP'liler gösterilerde olmayacak

MHP'liler gösterilerde olmayacak
MHP Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, bir süredir devam eden Gezi Parkı protestolarına destek vermeyeceklerini açıkladı ve bu konuda partilileri uyardı.

Kritik dönemde tüm milliyetçileri ve ülkücüleri sağduyulu olmaya davet eden Erdinç Kılıç, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin bu konudaki çağrısına kulak verdiklerini açıkladı.

MHP'nin hiç bir şekilde sokak göstericileriyle birlikte olmayacağını açıklayan Kılıç, " İktidarlardan hesap sorma yeri sandıktır.  Kavgayla, haddi aşan protestolarla bir yere varmak mümkün olmaz. Masumane eylemleri birileri farklı amaclar için kullanabilir. İstemeden buna alet olunabilir. Bu konuda herkesin çok dikkatli olması ve sağduyulu hareket etmesi gerekir."dedi.

Yerel seçimler için yoğun bir çalışma yürüttüklerine de vurgu yapan MHP İlçe Başkanı, hedeflerinin Pendik Belediyesi'ni almak olduğunu söyledi. Pendik İlçe yönetim kurulunun akademik bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Kılıç, "Nitelikli bir kadromuz var. Seçimlerde halkımızın karşısına liyakatli isimlerle çıkacağız. Ayağı yere basan nitelikli projelerimiz var ve üretmeye de devam ediyoruz. İddia ediyorum; bu sefer belediye başkanlığını kazanacağız."dedi.

ŞANİH TÜM PENDİK'İN BELEDİYE BAŞKANIDIR

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin'e de eleştiri getiren Erdinç Kılıç, belediye başkanının tüm Pendik'in belediye başkanı olduğguna dikkat çekerek, "Her topantıya AK Parti ilçe başkanıyla birlikte gidiyor. Sivil toplum kuruluşlarının ziyaretine AK Parti ilçe başkanıyla birlikte gidiyor. O sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerinde çok sayıda partilimiz var.  Gittiği yerlere beni de davet etmelidir. Unutmamalıdır ki, kendisi tüm Pendik'in belediye başkanıdır. Bizim görüşlerimize de değer vermelidir."dedi.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113