• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Meteoroloji'den İstanbul için sondakika açıklaması!

Meteoroloji'den İstanbul için sondakika açıklaması!
Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda İstanbul'da yağmur için saat verilirken Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda çığ tehlikesine karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği de belirtildi.

Meteoroloji'den yurt genelinde birçok il için hava durumu uyarısı geldi. 27 Şubat 2021 Cumartesi günü beklenen sıcaklık değerlerini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ile beraber Edirne, Sakarya, Zonguldak, Bartın, Kocaeli, Düzce ve Kastamonu çevrelerinde yağmur beklendiğini duyurdu.
İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayına da dikkat çeken Meteoroloji, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'da oluşabilecek çığ tehlikesine karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğini bildirdi. Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Edirne, Sakarya, Zonguldak, Bartın çevreleri ile İstanbul, Kocaeli, Düzce ve Kastamonu'nun kuzey kesimlerinin yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan kesimlerde çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır. İSTANBUL'A YAĞMUR GELİYOR 
CNN TÜRK'ün Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, hava sıcaklıklarının yarından itibaren 6-7 derece düşeceğini ve yağmurun etkili olacağını tahmin etti. 
Orhan Şen'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle: 
İstanbul'da yarından itibaren 3 gün yağmur var. Sıcaklıklar 6-7 derece düşecek. Yarından sonra Doğu Anadolu ve İç Karadeniz'de, kar Güney Doğu ve Akdeniz bölgesinde yağmur var. Doğuda sıcaklık 8-9 derece, Akdeniz'de 1-2 derece düşer.
HAVA SICAKLIĞI: 
Kuzey ve iç kesimlerde biraz artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Kaynak:Milliyet

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113