• BIST 10045.74
  • Altın 2384.185
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.5091
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Mesleki eğitimde yangın tatbikatı

Mesleki eğitimde yangın tatbikatı
Pendik Mesleki Eğitim Merkezi tatile girmeden yangın tatbikatı ve Yangından korunma tedbirleri konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye yetkililerinden eğitim aldı.

Büyükşehir belediyesinden Eğitim Uzmanı Okay TEKİN tarafından, mesleki eğitim merkezinin personeli, idarecileri ve öğretmenlerinin katıldığı eğitim ve sunumdan sonra okul bahçesinde uygulamalı tatbikat yaptılar.

Son günlerde basında yer alan tedbirsizlik ve bilgisizlik nedeniyle yaşanan kazalar ve ölüm olayları bilgili vatandaş ya da yetkililer tarafından müdahale olması halinde en aza indirgenirdi, hatta sıfır düzeyinde olurdu diyen eğitim uzmanı Okay TEKİN mesleki eğitim merkezinin personel, öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.

Deprem, doğal afet ve yangın konusunda öğrencileri ve iş yerlerini bilgilendirmek ayrıca okul ortamında bilinçli müdahale için Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi ile işbirliği yaptıklarını söyleyen kurum müdürü Selami ÇİÇEK; Kaymakamlık onayıyla yapılan bu çalışmanın öğretmenler ve personel tarafından olumlu karşılandığını bildiklerimizi tekrarlamanın yanında güncel olayların ve yaşanılan problemlerin zararsız nasıl önleneceği konusunda bilgi aldık dedi.

Müdür yardımcısı Oktay GÜMÜŞ; öğretmenlerimizin konuya sıcak yaklaşımları, işyeri koordinatörlüklerinde usta-kalfa ve çırak öğrencilerimizi bilgilendirmek açısından uygulamalı eğitim almanın önemli olduğunu belirtti.

Müdür yardımcısı Şenay BİLİR ve alan şefi İsmail ÖZGEN kurum içerisinde tehlikeli durumlarda müdahale konusunda önce tedbir alınması ve bilinçli yaklaşımın önemli olduğunu, bu konuda İstanbul İtfaiye Dairesinin bu eğitimi kurumlara gönüllülük esasıyla yapmalarını öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için faydalı oldu dedi.










  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113