• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Makam odasını kendisi yaptı, 17 bin lira kasada kaldı!

Makam odasını kendisi yaptı, 17 bin lira kasada kaldı!
Kavakpınar İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Parlak, 18 bin lira fiyat verilen makam odasının tüm mobilyalarını kendi marifetiyle yaparak bin 700 liraya maletti.

Bu okulun tüm işleri eğitimciler tarafından yapılıyor

Kavakpınar İlkokulunun iç mimarisi baştan aşağı yenilendi. Müdür odası, müdür yardımcıları odası, öğretmenler odası, konferans salonu ve aklınıza gelecek tüm mobilya işleri baştan aşağa yenilendi.  Okul müdürü İbrahim Halil Parlak öncülüğünde müdür yardımcıları, öğretmenler hep birlikte okulun iç mekanını elbirliğiyle yaparak, yaklaşık 80 bin lira tasarruf sağladılar.

normal-konferans0028.jpg

Okul Müdürü İbrahim Halil Parlak, "Çok eski olan tüm mobilyalar için firmalardan teklif aldık, ancak verilen teklif çok pahalı ve okulun imkanlarıyla yaptırma şansımız yoktu. Kolları sıvadık, geçtik işin başına. Önce malzemesini aldık. Kkesimini, montajını, boyasını ve cilasını idareci ve öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte kendimiz yaptık. Hem daha kaliteli bir iş çıkardık, hem de piyasanın dörtte bir fiyatına malettik."dedi.

Kavakpınar İlkokulunun kapı ve camları güvenlik kilitleriyle donatıldı, hiç bir kapı yada pencere duvara çarpmıyor öğrencilerin elini, ayağını sıkıştırma riski taşımıyor. Ayrıca Kavakpınar İlkokulu'nda 4 yıldan bugüne velilerden bir kuruş para talep edilmeden tüm bu hizmetlerin gerçekleşmesi dikkat çekiyor. Kaynak ise idarecilerin ve öğretmenlerin elbirliğiyle yaptıkları çalışmalar sonucu kültürel etkinlikler ve benzeri programlar iyi bir projeye dönüştürülerek elde ediliyor.

Okulun dört müdür yardımcısı da aynı odayı paylaşıyor. Camlı bir oda içinde şeffaf bir şekilde koridorları ve öğrencileri sürekli gören bu mekan, veliler tarafından kolayca bulunarak ilgili müdür yardımcısıyla kolayca görüşme imkanı sunmakta.

Koridor duvarları rengarenk

Kavakpınar İlkokulu Sınıf öğretmenleri Ramazan Ekinci, Tülay Çelebi, Naile Saray Ekinci, Hüseyin Kadıoğlu, Filiz Kadıoğlu, Arzu Bingöl başta olmak üzere aldılar ellerini boya fırçasını geçtiler koridor duvarlarının başına okulun diğer öğretmenlerin de destek olduğu çalışmada okul koridorları adeta çiçek açtı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113