• BIST 10268.58
  • Altın 2437.435
  • Dolar 32.2305
  • Euro 34.7462
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Kurtköy Minibüsçülerinden ilk kongre

Kurtköy Minibüsçülerinden ilk kongre
5 ay önce kurulan Yavuz Kaan başkanlığındaki Pendik-Kurtköy Minibüsçüler Derneği, geçtiğimiz 18 haziran salı günü dernek binasında birinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Pendik -Kurtköy Minibüsçüleri ilk kongresini yaptı 5 ay önce kurulan Yavuz

5 ay önce kurulan Yavuz Kaan başkanlığındaki Pendik-Kurtköy Minibüsçüler Derneği, geçtiğimiz 18 haziran salı günü dernek binasında birinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Kongreye Pendik Şoförler odası Başkanı Vehbi Bayraktar, aynı zamanda minibüs esnafı olan AK Parti Tuzla İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Özyavuz, durak başkanları, araç sahipleri ve çok sayıda minibüs sürücüsü katıldı.

Pendik-Kurtköy  minibüscüler derneği başkanı Yavuz Kaan  kongrede yaptığı konuşmada, Pendik'li minibüscüler adına hem İstanbul da hem de Türkiye de örnek bir yapılanmaya gittiklerini söyledi.

Kaan, ilk olarak yolculardan gelen şikayetler üzerine minibüs şoför esnafını eğitime alarak yolcuya davranış biçimlerinin nasıl olması konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini, araç kullanma biçimlerini gözden geçirdiklerini kaydetti. Minibüsçülerin bir birleriyle daha iyi diyalog ve iyi arkadaşlık ortamının kurulması için halı saha turnuvası düzenlediklerini kısa süre zarfından önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Başkan Yavuz Kaan, Emsey Hospital, Okan Üniversitesi ve yeni yapılan konutlar için ayrıca yeni hatlar oluşturduklarını da belirtti.

Başkan Kaan, duraklarda kurulan yeni düzene önemli ölçüde uyulduğunu, durakların geliştirilmesi konusunda da çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Kongrenin divan başkanlığını Pendik Şoförler Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, başkan yardımcılığını AK Parti Tuzla İlçe Yönetim kurulu Üyesi Nuri Özyavuz birlikte gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde Yavuz Kaan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu bir kez daha yönetime getirildi.









  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113