• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 4 °C

Kur'an Kurslarında eğitim başladı

Kur'an Kurslarında eğitim başladı
Pendik'teki Kur-an Kursları ve Hafızlık eğitimleri, Zümrüt Vakfı'nın Erenköy Kur'an Kursu'ndaki yerleşkesinde törenle başladı.

Pendik Müftüsü Abdülkadir Keşfelioğlu, Zümrüt Vakfı Mütevelli Üyesi ve Pendik Çarşi Başimam-Hatibi  Fikret Cesur ve Erenköy Kur'an Kursu Müdürü Adem Bilir ve öğretmenleri Pendik'te faaliyet gösteren yerel medya yöneticileriyle biraraya geldiler.

Erenköy Kur'an Kursu'nun Esenyalı'daki yerleşkesinde bir basın toplantısı düzenleyen Pendik Müftüsü Abdülkadir Keşfelioğlu, Pendik'teki Kur'an Kurslarının 2015-2016 yılı eğitim-öğretim dönemini başlattıklarını, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti.

Özellikle hafızlık eğitimine dikkat çeken Müftü Keşfelioğlu, Zümrüt Vakfı bünyesinde, Erenköy Kur'an Kursu'nda 2011 yılından buyana hafız yetiştirdiklerine işaret etti. Şimdiye kadar 41 hafız öğrenciyi mezun ettiklerine dikkat çeken Keşfelioğlu," Erenköy Kur'an kursumuzda da 2015-2016 yılı hafızlık eğitimimiz başlamıştır. Bu yıl 5'inci ve 6'ıncı sınıfa giden çocuklarımızın kayıtlarını aldık. Yavrularımız inşaAllah 2 yıllık sürede Kutsal Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i hıfz edeceklerdir. Öğrencilerimiz, Tecvid, talim dersleri, Arapça, musiki, İtikat, ibadet, siyer ve ahlak dersleri de göreceklerdir. Bunun yanı sıra orta okula devam ederek ve açık lise derslerini de alarak mezun olacaklardır."dedi.

Erenköy Kur'an Kursu'nda yatılı olarak kalan hafızlığa devam eden ve hafız adayı öğrenciler, son derece modern yatakhanelerde kalıyorlar. Teneffüs ve dinlenme saatlerinde de; kurs bahçesinde,  futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi oynuyorlar. Mekanda her şey öğrencilerin rahatı için ve kaliteli bir hafızlık eğitiminin icra edilmesi üzerine tasarlanmış.

Erenköy Kur'an Kursu'nun tüm giderleri Zümrüt Vakfı tarafından karşılanıyor.










  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113