• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Konuk İSKİ, AYEDAŞ ve Fen İşleri

Konuk  İSKİ, AYEDAŞ ve Fen İşleri
Pendik Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen geleneksel aylık toplantıları geçtiğimiz 25 haziran salı günü saat 19.00’da Pendik Belediyesi Güzelyalı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Pendikli Muhtarların konukları Pendik İSKİ Şube Müdürü Yavuz Coşar, İSKİ teknik şefi İsmail Güzelkokar, Pendik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Çelik ve AYEDAŞ Müdürü İsmail Karaoğlu oldu.

Göreve geldiği günden bu yana düzen ve intizam içinde çalışmayı sürdüren Pendik Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Yıldırım, muhtarların sorunlarını ilk elden çözmek için düzenledikleri aylık toplantılardan birisini daha gerçekleştirmenin haklı mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yıldırım konuşmasında, "Muhtarlarımızın vatandaşın talepleri karşısında zor durumda kalıyorlar. İstedik ki, meslektaşlarımız bu zorlukları kolayca aşabilsin. Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerini davet edelim ve muhtar arkadaşlarımızla görüştürelim. Bu amaçla, İSKİ, AYEDAŞ ve Fen İşleri Müdürlerimizi Haziran ayı topantımıza davet ettik."dedi.

Muhtarlar, sıkça şikayet aldığı kurumun başında İSKİ'nin geldiğini söylemeleri üzerine, Pendik İSKİ Şube Müdürü Yavuz Coşar, İstanbul’un en büyük mahallelerinden biri olan Pendik İlçesine bugüne kadar yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında projeksiyonlu ve sözlü anlatımlı geniş bir sunum gerçekleştirdi. Coşar, muhtarlarımızın bu haklı taleplerini ve mahaldeki sorunlarını iyi biliyoruz 4 firma ve  7 ekiple Pendik’te çalışmalarımız hızla devam etmekte yeni alınan personelle kadromuzu hayli güçlendirdik ilerki günlerde sorunları bir bir çözme yoluna gideceğiz, sizleri sık sık bilgilendireceğiz ifadesinde bulundu.

İSKİ Müdürü Yavuz Coşar, Şube olarak belli şartlarda hizmet etme imkanına sahip olduklarını yatırımlar kendilerina bağlı olmadığını kurum bünyesindeki işlerden kendilerini surumlu tutulmasının doğru olmadığını belirterek, biz İSKİ çalışanları canla başla hizmet vermekteyiz, bundan böyle bizde kayıtlı olan telefon numaralarına su kesintilerini mesaj olarak göndereceğiz. Coşar, bizleri en çok zorlayan gece yapılan  atık su şikayetleri burda sıkıntılar olmakta, anca içme suyu konusunda her hangi bir sıkıntı yaşammaktayız diye belirtti.

Aylık toplantılara hemde üç ayrı kurum müdürünün katıldığı muhtarları özenle ilgilendiren mevcut toplantıya bazı muhtarların katılmaması ise, galiba onların mahallelerinde sorun yok ne mutlu arkadaşlarımıza diye bazı espirilere sahne oldu. Karşılıklı suru ve cevap şeklinde geçen toplantı sonunda İSKİ, AYEDAŞ ve Fen İşleri Müdürlerine yazılı olarakta surunlarını iletme imkanı bulan muhtarlar bir sonraki toplantıda buluşmak temennisiyle programı noktaladılar






  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113