Aynı zamanda önceki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un da kayın pederi olan Kemalettin Şahin, rahatsızlığa bağlı olarak bir süredir tedavi görüyordu.
Ömrünü hayır hizmetlerine adayan ve Çamlık Mahallesi'nin Kemalettin Amcası olarak anılan Merhum Şahin, aynı mahallede Erzurumi İbrahim Hakkı Hazretleri Camii'nin dernek başkanlığı görevini de yürütüyordu.
Dernek bünyesinde Hafız yetiştiren bir de Kur'an Kursu bulunuyor.

Merhum Kemalettin Şahin'in Naaşı 23 Mayıs Cumartesi Günü Çamlık Mahallesi'ndeki Erzurumi İbrahim Hakkı Hazretleri Camii'nde İkindi Namazı'nı müteakip kılınacak olan Cenaze Namazı'nın ardından Eski Şeyhli Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.
Duyuru Gazetesi Ailesi olarak Merhum'a Yüce Allah'tan rahmet, kederli Ailesi'ne ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.






























Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.