• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Kavakpınarspor’da yeni yönetim görevde

Kavakpınarspor’da yeni yönetim görevde
Geçtiğimiz oynadğı futbol ve performansla ligde kalma başarısı gösteremeyen Pendik Kavakpınarspor 2. Amatör kümede mücadele edecek.

Önceki yönetimin başarısızlığı sonucu birinci amatör kümeden ikinci amatör kümeye düştüğünü ifade eden yeni yönetim kurulu üyeleri lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu söylediler. Hedeflerinin süper amatör küme olduğunu bunu başaracak güçte ve azimde olduklarını ifade eden başkan Abdullah Çakır, "Kavakpınar bu potansiyele sahip bir mahalle" dedi.

Başkan Abdullah Çakır, Kavakpınarspor Kulübü futbolcularından 4’ünü Kurtköyspor’a, 2’sini Kartal Yenimahallespor’a ve birini de Ünyespor olmak üzere toplam 7 futbolcu sattıklarını belirtti.

Abdullah Çakır, "Kavakpınar Mahallesi Pendik’in nüfus bakımından en yoğun mahallesi. İstatistiklere göre suç işleme oranı en yüksek mahalle. Bizler spor yöneticileri olarak, gençlerimizin bu kötü alışkanlıklarına bir dur dememiz lazım. Herşeyi devlet yapsın dersek yazık olur bu gençlere. Sporun tüm branşlarını mahallemiz geneline yayacağız. Gençlerimizi kahvehane köşelerinden ve internet kafelerden kurtaracağız." dedi.

Çakır, "Pendik Kavakpınarspor Kulübü olarak futbolla yakinen ilgilendiğimiz gibi bundan böyle kulüp bünyesinde bir bayan voleybol takımı ve birde erkek basketbol takımı oluşturacağız. Okullar açıldığında bölgedeki tüm okulları tarayıp gençlere spor alışkanlığı kazandıracağız. Bu konuda herkesten yardım bekliyoruz."diye konuştu.

Pendik Kavakpınarspor Kulübü yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu, Başkan Abdullah Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Bahri Topçu, Engin Teber, İbrahim Kahraman, Aşkın Yurdakul, Seyyar Kaya, Mustafa Yazgı, Şakir Kaya, Ayhan Bıyık, Emrah Avcı, Mustafa Günaçtı ve Selim Bozkurt




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113